Tokat’ta Karla Mücadele Hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Tokat’ta Karla Mücadele Hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 13:13

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, 58 adet araç 90 personelle karla mücadeleye hazır olduklarını söyledi.

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, 58 adet araç ve 90 personelle karla mücadeleye hazır olduklarını söyledi.
Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe Yol Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kar ile mücadelede görevlendirilen personel ile bir araya geldi. Tokat il genelinde, sorunsuz bir kış geçirilmesi hedefiyle karla mücadeleye hazır oldukları mesajını veren Gökçe, “İl Özel İdaresi olarak karla mücadelede kullanmak üzere, araçların ve kar bıçaklarının bakım ve onarımları yapıldı. Araçlar için gerekli kar lastikleri, zincir, çekme halatı gibi ekipmanlar temin edildi. 4 bin 9 kilometre köy yolunda kar ile mücadelede 20 adet greyder, 9 adet kepçe, 6 adet kar bıçağı takılı kamyon, 1 adet kar makinesi, 8 adet dozer ile personel servisi yapmak için 14 adet pikap olmak üzere 58 adet aracımız hazır durumdadır. Kar ile mücadele yapmak üzere 90 personelimiz görevlendirilmiştir. Kar ile mücadelede görev alan personelimize kazasız belasız çalışmalar dilerim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!