Tokat’ta “İş Sağlığı Ve Güvenliği” Kurulu Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Tokat’ta “İş Sağlığı Ve Güvenliği” Kurulu Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 14:45

TOKAT İL ÖZEL İDARESİ, ÇALIŞANLARI İÇİN ‘İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ‘ KURULU TOPLANTILARININ 7’NCİSİ İL ÖZEL İDARE TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe, "İşçimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden önemlidir. Bunun için tüm önlemleri alıyoruz’’ dedi.
Tokat İl Özel İdaresi’nde ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ kurulu toplantılarının 7’ncisi İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe başkanlığında yapıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi İş Güvenliği Uzmanı Esra Uluocak, İş Güvenliği konularında eğitim verilmesi ve bunun belgelendirilmesinin yasal zorunluluk olduğunu kaydetti.
Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ise kurum birim amirlerinden iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken tüm önlemlerin alınması ve personelin bilgilendirilmesi konusunda gereken çalışmaların yapılması talimatını vererek, “İşçimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden önemlidir. Bunun için tüm önlemleri alıyoruz. Tüm çalışanlarımızın güvenliği için gerekli ortamı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların en iyi koşullarda hizmet vermesini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!