Toçoğlu: “Pamukova’ya 50 Milyonluk Yatırım Yapıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Toçoğlu: “Pamukova’ya 50 Milyonluk Yatırım Yapıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 18:32

TOÇOĞLU: “PAMUKOVA’YA 50 MİLYONLUK YATIRIM YAPIYORUZ”

Pamukova’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu; “Pamukova’ya 50 milyonluk yatırım yapıyoruz. İlçemizin altyapısını yeniledik. Atıksu Arıtma Tesisimizin inşası sürüyor. 82 kilometrelik içmesuyu hattı ve 4 su deposunun ihalesini yaptık, çalışmalar başlıyor. 9 bin tonluk asfalt çalışması yapıyoruz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın, Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, Büyükşehir bürokratları ile çok sayıda muhtar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Garip, ilçede hayata geçirilen yatırımlar için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın, “İlçemizde seçim çalışmalarımız tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah Ankara’ya güçlü bir ses vereceğiz” dedi. Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ise, “Büyükşehir Belediyemiz çok önemli yatırımları hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyemizle koordineli olarak çalışıyoruz. İnşallah 7 Haziran Genel seçimlerde hükümetimize güçlü destek vereceğiz. İnşallah istikrarımızı devam ettirerek hemşerilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Toçoğlu, “Yerel seçimlerde ilçe belediye başkanımızla Pamukova’mızı karış karış gezdik ve hemşerilerimize söz verdik. Pamukova’mızı modern altyapı ile buluşturacağız dedik. Bu kapsamda seçimlerden sonra hemen çalışmalarımızda başladık. Hamdolsun kanalizasyon çalışmalarımızı tamamladık. Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisimizin inşasına sürüyor. İlçemizde önemli içmesuyu yatırımı da yapıyoruz. 4 içmesuyu deposu ve 82 kilometrelik içmesuyu hattının ihalesini yaptık, çalışmalar başlıyor. İnşallah bu yatırımımızla ilçemizin içmesuyu geleceğini garanti altına alıyoruz” dedi.
İlçelerin çeşitli bölgelerinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Şehir genelinde 25 milyonluk asfalt çalışmamız var. Pamukova ilçemizde altyapı çalışmalarının tamamlanan caddelerimizde asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. 9 bin tonluk asfalt çalışması yapacağız. Çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Hemşerilerimizle daha modern, daha yaşanabilir bir Pamukova inşa ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!