Timsahların ikinci yarı hazırlıkları yarın başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Timsahların ikinci yarı hazırlıkları yarın başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2013 13:46

Bursaspor, kendisini yoğun bir maç trafiğinin beklediği ligin ikinci yarısına Özlüce Tesisleri'nde yarın başlayacak olan antrenmanlarla hazırlanacak

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 24 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Bursaspor, 9 günlük iznin ardından yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile ikinci yarı hazırlıkları için topbaşı yapacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk,Süper Lig’de de ilk 5’in içinde olmayı hedefleyen Bursaspor, 13 Ocak’tan itibaren 3 günde bir maç oynayacak.

İlk olarak Ziraat Türkiye Kupası’da deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, 13 Ocak Pazar günü oynanacak maçtan 3 gün sonra ise yine Ziraat Türkiye Kupası grup maçında 16 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe’yi Bursa’da ağırlayacak. Bursaspor, ligin 18’inci hafta maçı için kupadaki Fenerbahçe maçından 3 gün sonra 19 Ocak’ta bu kez kendi sahasında Kayserispor’u konuk edecek.

ŞENER İLK İDMANINA ÇIKACAK
Bursaspor’un devre arasındaki ilk transferi olan Bugsaşsporlu Şener Özbayraklı’nın yarın sağlık kontrolünün ardından kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacağı ve Bursaspor ile ilk idmanına çıkacağı bildirildi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!