Timsah yine kazanamadı

Güncelleme Tarihi:

Timsah yine kazanamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 22:13

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor.

Haberin Devamı

Yeşil-Beyazlı ekip Hollanda'nın güçlü ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlı ekip ilk yarıyı Turgay'ın attığı golle tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Hollanda ekibi Mertens ile beraberliği yakaladı. Karşılaşma da 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bursaspor hazırlık kapsamında Hajduk Split ve Steau Bukreş'e 1-0'lık skorla yenilmişti.

YÖNETİCİLER MAÇA GELDİ

Avusturya kampında yönetim kurulu üyeleri ilk kez kampı ziyaret etti. Mehmet Kara, Hasan Saltan, Necmettin Kocaman ve Şentürk Turan sabah saatlerinde kampa katıldı. Yöneticiler Yeşil-Beyazlı takımın PSV Eindhoven ile yapılan hazırlık maçını izledi. Menajer Adil Cenkçiler de kampa katılarak görevine başladı.

VOLKAN GÖZ DOLDURDU

Karşılaşmaya kaptan olarak çıkar ardından da maçın 44. dakikasında sakatlanarak yerini Ahmet Arı'ya bırakan Volkan Şen oyunda kaldığı süre içinde sergilediği performansla göz doldurdu. Volkan Turgay'ın attığı golde asist yapan isimdi.

TRİBÜN DOLDU

Haberin Devamı

Bursaspor Avusturya'da oynadığı 3. hazırlık maçında ilk kez dolu bir tribün önünde mücadele etti. Hollanda temsilcisinin taraftarları takımlarına destek için ülkelerinden gelirken az sayıdaki gurbetçi vatandaş da Yeşil-Beyazlı takımı yalnız bırakmadı.

BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTUĞRUL SAĞLAM: "İSTEDİĞİMİZ TAKIMI SAHAYA SÜRMEYE BAŞLIYORUZ"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Maç sonrası açıklama yapan Sağlam şunları söyledi: "İyi bir mücadele oldu. Karşımızda güçlü bir ekip vardı. Çalışmalarımızın bir şekilde fiziksel anlamda yansımalarını gördük. Oyun kalitesi olarak da iyi mücadele oldu. Değişiklikler sonrası direnç biraz düştü. Ama genel anlamda ilk çıkardığımız takımın oyun anlayışından son derece memnunum. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İstediğimiz takımı yavaş yavaş sahaya sürmeye başlıyoruz. Diğer karşılaşmalarda karma oyun oldu ama bu karşılaşmada daha oturaklı bir kadro ve oyuncular da tabii çalışmaların karşılığında olgun futbol ortaya koydu"

SAHA: Hermagor
BURSASPOR: 12 Scott Carson (7) (Dk. 46 Yavuz Özkan 6), 5 Milan Stepanov (6), (Dk.69 Ömer 5), 23 Serdar Aziz (7), (Dk.69 İbrahim 6), 2 İbrahim Kaş (7), (Dk.59 Tunay 6), 28 Yenal Tuncer (6),7 Alfred N'Diaye (7), 21 Barış Örücü (7), (Dk.59 Kirita 6), 10 Volkan Şen (8), (Dk. 44 Ahmet Arı 6), 33 Ozan İpek (7), (Dk.83 Mehmet Sak), 22 Turgay Bahadır (7), (Dk.69 Sercan 6), 17 Pablo Batalla (7), (Dk.60 İnsua 5)
PSV EINDHOVEN: 31 Ramos Cassio (5), (Dk. 46 Khalid Sinouh 5), 2 Stenislav Manolev (6), 3 Wilfred Bouma (6), (Dk.61 Otman 6), 4 Adriano Marcello (5), 17 Abel Tamata (6), 6 Kevin Strootman (7), (Dk. 76 Ojo), 7 Ola Toivonen (7), (Dk.76 Ibrahin), 10 Georginio Wijnaldum (7), (Dk.61 Orlando 5), 11 Jeremain Lens (7), (Dk.61 Zakaria 5), 14 Dries Mertens (8), (Dk.76 Mokthar), 19 Genero Zeefuik (6), (Dk.61 Depay 6)
GOLLER: Dk. 30 Turgay Bahadır (Bursaspor), Dk.76 Mertens (PSV Eindhoven)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!