Times Square Etiler’e taşınıyor

Dört dilde yayın yapan haber kanalı 6 News’un genel yayın yönetmeni Serkan Oral, Etiler’e New York’un ünlü Times Square meydanındaki dev ekranlardan kurdurmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Semte dev ekranlı ve kayar yazılı Times Square planlamasını yapan Oral’ın bu çalışması tamamlanınca, 6 News kanalı dev ekranlardan canlı olarak izlenebilecek. Oral, firmaların da reklam verebileceği projeye aynı zamanda ünlü sanatçıların da katılmasını bekliyor.

Müstakbel geline övgü

Fatoş Seğmen, geçtiğimiz hafta sonunu nişanlısı Hasan Keresteci ile birlikte Çeşme-Alaçatı’da geçirdi. Ünlü manken, burada nişanlısının anne ve babası Altın-Ercan Keresteci ile de bir araya geldi. Keresteci çifti, Seğmen’in mütevazılığından çok etkilendiklerini ve onun gibi bir gelinleri olacağı için mutluluk duyduklarını söyledi.

Saraç’tan zayıflama formülleri

Dr. Ender Saraç, önceki gün İstinyePark’ta “Zayıflamanın Önündeki Engelleri ‘Formula 7’ ile Kaldırın” adlı bir seminer verdi. Saraç, Armani Cafe’de düzenlenen seminerde zayıflamayı engelleyen nedenleri anlattı, çözüm önerileri sundu ve ABD’de FDA tarafından tescil edilmiş “Formula 7” ürünü hakkında bilgi verdi. Saraç’ı dinlemeye gelenler arasında Begüm Şen, Sinem Aya, Hande Acar, Leyla Taşkın ve Nilgün Delikan gibi sosyal hayatın önemli isimleri de vardı.

Bu gece DJ

Haberin Devamı

Eğlence dünyasının duayen isimlerinden Erol Kaynar, mesleğe adım attığı yıllara dönüyor... Dostlarının isteğini kıramayan ünlü işletmeci, bu gece Nişantaşı’ndaki Salomanje’de DJ setinin başına geçip performans sergileyecek. Şu sıralar Sortie Beyoğlu’nun açılışı için yoğun bir şekilde çalışan Kaynar’ın müzik ziyafetine dansçılar da eşlik edecek. Kaynar’ın aynı zamanda yazı karşılayacağı parti, saat 20.30’da başlayacak.

Partilere Joke Perestroyka’da devam

Yaz geldi, “Revolution” partilerinin adresi değişti! Longtable’da salı geceleri düzenlenen parti serisinin sonuncusu, önceki gece yapıldı. Birbirinden renkli simaların katıldığı bu son partinin öne çıkan isimleri ise Sinan-Melda Kosif, Tuğba Ekinci, Süreyya Yalçın, Burak Hatipoğlu, Burcu Çağrı, Ali Ağaoğlu, İzzet Öz, Mehmet Mutlu ve nişanlısı Melisa Tokgöz’dü. Ünlülerin ev sahipliği yaptığı “Revolution” partileri, Çapamarka ekibinin Akaretler’deki W Otel’de açtığı yazlık mekân Joke Perestroyka’da devam edecek.

Haberin Devamı

Ab-ı Ru İstanbul’da

Dünyanın en önemli müzayede evlerinden Christie’s’de eseri satışa sunulan ilk Türk ressam olan Mustafa Günen’in “Ab-ı Ru” adlı sergisi, Süzer Sanat Merkezi’ndeki Ekavart Gallery’de açıldı. Sudaki denge ve gerçekçiliği en iyi çizen ressam olarak uluslararası alanda da ün yapan Günen’in çalışmaları, 23 Mayıs’a kadar burada sergilenecek. Eğitim ve Kültür Araştırma Vakfı’nın (EKAV) kurucusu İnci Aksoy, serginin sanatseverler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. “Son 20 Saniye” adlı eserini Christie’s’de satışa çıkaran Mustafa Günen ise “Ab-ı Ru” sergisini İstanbul’da açtığı için mutlu olduğunu belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları