Times Square’de NASDAQ hatırası

Nasdaq Borsası’nın gong törenine Ulus’taki Sunset Grill&Bar’ın sahibi Barış Tansever de katıldı. Törenden görüntüler, New York-Times Square’deki dev ekrana yansıtıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz Sunset Grill&- Bar’ın 19’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan ve geceden elde ettiği geliri mezunu olduğu Boğaziçi Üniversitesi’nin vakfına bağışlayan Barış Tansever, geçen hafta New York’taydı. Barış Tansever ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, üniversitenin kuruluşunun 150’nci yılı dolayısıyla, dünyanın teknoloji borsası olarak kabul edilen Nasdaq’ın kapanış zilini çalmak üzere New York’taki merkeze davet edildi. Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, milyonlarca kişinin izlediği canlı yayında kapanış zilini çalarken, Tansever’in dışında birkaç mezunun daha bulunduğu ekibin görüntüleri Nasdaq’ın New York-Times Square’deki devled ekranına yansıtıldı.

Bu arada Boğaziçi Üniversitesi’nin 150’nci yılı nedeniyle 26 Nisan’da New York’un en prestijli adreslerinden Universty Club’da da bir kutlama yapılacağını belirteyim. Gecenin sunuculuğunu yapacak isim ise Jülide Ateş.

Haberin Devamı

Ampul yandı
Cem Boyner’in ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner, bir süre önce genellikle ünlü isimlerin tercih ettiği, İstanbul’un popüler semtlerinden Cihangir’e taşınmıştı. Şu sıralar evlerini dekore etmekle uğraşan ikizler, önceki gün elektrikçide görüntülendi. Ampul çeşitlerini inceleyen ikili, beğendikleri ürünlerin çalışıp çalışmadığını dükkan sahibine kontrol ettirdikten sonra alışverişlerini tamamlayıp evlerinin yolunu tuttu.

Fumee Kuruçeşme’de
Ünlü gurme Artun Ünsal’ın oğlu Can Ünsal, Reşitpaşa’da Mest adını verdiği bir yemek atölyesi açmıştı. Can Ünsal şimdi de Changa’nın mutfak şeflerinden Pınar Taşdemir ve NewEy International’ın sahibi Atınç Eyilik’le birlikte “Fumee” adlı bir restoran açtı. Abdullah Ataman’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Planet Health Club’ın üst katında hizmete giren Fumee, önceki gün düzenlenen açılışında sunduğu lezzetlerle tam not aldı.

Yazarın Tüm Yazıları