TİM açıldı

Yapımcı Türker İnanoğlu, Maslak’ta yeni bir kültür ve sanat merkezi açtı. Ulusal ve uluslararası müzikaller, konserler, gösteriler, tanıtımlar, film galaları ve kongrelere ev sahipliği yapacak olan ‘Türker İnanoğlu Maslak Show Center’ (TİM) adlı merkezin açılışı ise önceki akşam yapıldı.

Yeşilçam’ın yanı sıra iş dünyasından tanınmış simaların da katıldığı açılış davetinde, Türker İnanoğlu ile Gülşen Bubikoğlu, 1. Ordu Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’u kapıda karşıladı.

Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın gösterileri, Sezen Aksu’nun da konseriyle renklenen geceye, aralarında Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile eşi Diana Şahenk, Turgut Yılmaz, Türkan Şoray, Emel Sayın, Tarık Akan, Gönül Yazar, Güzin-Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ, Arzu Balkan-Tamer Karadağlı ve Hande Ataizi’nin de bulunduğu yüzlerce davetli katıldı. 9500 metrekare alan üzerine kurulu Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da 2500 kişilik bir salon, bir tiyatro salonu, beş sinema, beş konferans ve bir sergi salonu yer alıyor.
Yazarın Tüm Yazıları