Thomas Doll: Disiplinden kopmadık

Güncelleme Tarihi:

Thomas Doll: Disiplinden kopmadık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 00:12

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun ilk maçında sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kalan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll, hala eksikleri bulunduğunu belirterek, “Takım disiplininden kopmayan bir ekip oluşturduk” dedi.

Haberin Devamı

Doll, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında 90 dakika boyunca sahada ağırlığı olan tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Futbolcularının taktiğini sahaya yansıttıklarını belirten Doll, “İstekli, arzulu taraf bizdik, ama 0-0'lık bir sonuç çıktı. ilerleyen haftalarda kazanan bir takım izlettireceğiz” diye konuştu.

Ofansif anlamda eksiklerinin bulunduğu vurgulayan Doll, gol bölgelerinde ayağı yere basan, bulduğu pozisyonları değerlendiren bir takım haline gelecekleri kaydetti.

Doll, yeni transfer Labinot Harbuzi'nin de bu anlamda kendilerine katkıda bulunacağını belirtti.

Gençlerbirliği'nde basın toplantısına katılan futbolculardan Burhan Eşer, galibiyete yakın olan tarafın kendileri olduğunu, ancak gol yollarında son vuruşlardaki beceriksizlikleri nedeniyle 1 puana razı olduklarını ifade etti.

Haberin Devamı


Bu sezon takıma katılan Aykut Demir de takım halinde çok iyi mücadele ettiklerini, galibiyetle ayrılabilecekleri bir maç olduğunu dile getirdi. Sezona 1 puanla başlamanın da iyi bir sonuç olduğunu ifade eden Aykut, takım halinde çok iyi çalıştıklarını ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklarını söyledi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da maç sonrası basın toplantısında, yeni sezonunu tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Başlangıçların hep zor olduğunu ifade eden Kafkas karşılaşmada topa hakim olan tarafın kendileri olduğunu kaydetti. Gençlerbirliği'nin çok fazla geriye yaslanması nedeniyle pozisyon üretmekte zorlandıklarını belirten Kafkas, maç içerisinde daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.

NOTLAR

Öte yandan karşılaşmanın 22. dakikasında Troisi ile girdiği bir ikili mücadele sonrasında sakatlanarak sedyeyle sahayı terk eden Kerem Şeras ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kerem'in ayak bileğinde zedelenme olduğu ve 1 hafta çalışmalara katılamayacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği'nin İsveç'in Malmö takımından transfer ettiği Labinot Harbuzi de yeni takımın Kayserispor ile yaptığı karşılaşmayı tribünden izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!