TFF'nin Karadeniz turu başladı

Güncelleme Tarihi:

TFFnin Karadeniz turu başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2012 00:00

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu üyesi ve Pofesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyetle Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Haberin Devamı

Bugün sabah saatlerinde Samsunspor Kulübü'ne gelen TFF heyetini, Başkanvekilleri Fethi Eldemir, Bilal Seyhan, Genel Sekreter Savaş Boyar, Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Abdi Azgar, Protokol İşleri Sorumlusu İsmail Hut, Tesis ve Reklam Sorumlusu Hasan Akkuş, Altyapı Sorumlusu Murat Temiz, yönetim kurulu üyeleri Ruşen Okul ve Hasbi Sevindik tarafından karşılandı. Basın mensuplarının alınmadığı ziyarette Nuri Asan Tesisleri'nde teknik kadro ve futbolcular ile birlikte kahvaltı yapan TFF İcra Kurulu üyesi ve Pofesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı'ya Başkanvekilleri Fethi Eldemir ve Bilal Seyhan, günün anısına seramikten yapılan krampon hediye etti.

TFF Pofesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'da TFF logolu kahve takımı ile Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz'ın adının yazılı olduğu 55 numaralı Milli Takım forması hediye etti. Ardından TFF heyeti önce Nuri Asan Tesisleri'nde futbolcuların kaldığı odaları inceledi. Heyet daha sonra Samsunspor Gençlik Geliştirme ve Eğitim Merkezi'ni gezdi. Pofesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, incelemesi sırasında alt yapıya büyük önem veren Samsunspor Kulübü'nü tebrik ederek, "Gerçekten şahane bir tesisiniz var. Ayrıca alt yapıya bu kadar çok önem verdiğiniz için de size çok teşekkür ediyorum. Çünkü futbolumuzun geleceği alt yapıdan yetiştirilecek futbolcularımıza bağlı" dedi. Başkanvekili Fethi Eldemir ise ziyaretlerinden dolayı TFF heyetine teşekkür etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre yeni sezonun planlaması üzerinde duruldu, kulübün mali yapıları soruldu, incelemeler yapıldı ve UEFA kriterleri önemle hatırlatıldı. Temsilciler ile fikir alışverişinde bulunuldu.

TFF heyeti, daha sonra Çarşambaspor, Ünyespor, Orduspor, Pazarspor, Giresunspor, Akçaabat Sebatspor, 1461 Trabzon, Trabzon Yalıspor, Arsinspor, Araklıspor, Ofspor, Ç.Rizespor ve Beşikdüzüspor kulüplerine de ziyaret etmek üzere Nuri Asan Tesisleri'nden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!