Teta şifası ve DNA aktivasyonu

Daha önce İstanbul’a geleceğini yazdığım Dr. Sangeeta Sahi’nin programı netleşti. O kadar çok mail almıştım ki tekrar yazıyorum. Benim de tecrübe etme şansını bulduğum, Sahi’nin uyguladığı Teta şifasını hatırlatayım istedim.

"Teta" Yunanca’da "Ruh" demektir. Beyninizin ağırlıklı olarak teta beyin dalgasında olmasına izin vermek, size ruhunuzun ve daha ötesinin, "var olan her şeyin kaynağı"nın enerji frekanslarına ulaşma imkanı sağlar.

Teta, saniyede 4-7 döngü ile çok yavaş bir beyin dalgasıdır. Bu birlik alanında, gerçekten olduğunuz kaynak ile bağlanırsınız, emir verebilir ve anlık fiziksel, duygusal, zihinsel iyileşmelere şahit olabilirsiniz. Herkes anlık iyileşme alabilir. Eğer siz deneyimleyemiyorsanız, bu anlık bir şifa almaktan alıkoyan bir inanç sistemi, programı veya şartlanma tutuyor olmanızdan kaynaklanıyordur.

İnançlarınızı yaratan, tekrarlayan düşüncelerinizdir ve bu inançlar da sizin yaşamınızdaki ruhsal, zihinsel, duygusal ve biyo-kimyasal tecrübelerinizi yaratır.

Teta halindeyken bu tıkanıklıkları, inançları tespit edebilir, onları silebilir, seçtiğiniz hayatı ve gerçekliği deneyimlemenize izin verecek yeni inançları aktif hale getirebilirsiniz.

Kutupluluğun olmadığı bu alanda kendi gerçek benliğinizi deneyimleyebilme yeteneğine sahip olursunuz ve hayatınızda seçmiş olduğunuz en elverişli sağlık, zenginlik ve yaratıcılığı tezahür ettirir, yaratırsınız. Bu tıkanıklıkları düzenlemek ve basit, etkili, anlık olarak değişimlerini deneyimlemek için gerekli araçlara sahip olursunuz.

Dr. Sangeeta Sahi’nin kursları İstanbul’da

n Para, Güç ve Refah
(Eğitim Tarihleri: 12 Mart)

n Temel Theta İyileştirme Kursu (Eğitim Tarihleri: 22-23-24 Şubat)

n İleri Düzeyde Theta İyileştirme Kursu (Eğitim Tarihleri: 29 Şubat, 01-02 Mart)

n Gerçek Gençler (Eğitim Tarihleri: 08-09 Mart)

Emrecan Piriçcioğlu’nun "Gerçek Gençler" semineriyle ilgili görüşü ise şöyle: "Ben 1990 yılında doğmuş bir gencim, yani 18 yaşındayım. Temel ve İleri Düzeyde Theta İyileşme Workshop eğitimlerine katıldım. Eğitim hakkında altını çizerek belirtmek isteyeceğim en önemli iki nokta şu ki: Öğrenirken kişinin kanalları açılıyor ve kişi değişime hazır olduğunda tüm korkularından arınıyor. Korkularla yüzleşmek, onlarla başa çıkmak ve bütünleşmek bazıları için zor olabilir ama sonunda bu kişinin yaşamı çok daha anlamlı ve kolaylaşmış olabiliyor. Zaman değişiyor, insanlar değişiyor, enerjiler değişiyor, dönüşüyor ve gelişiyor. Düşünme, hayal kurma ve yapma zamanı bitmiştir. Şimdi yalnızca ’olma’ zamanıdır... Düşüncelerimiz, sözlerimiz ve aksiyonlarımız oluyoruz. Kişi kendi içindeki gücün farkında olabilirse, zahmetsiz bir var oluş aşamasına ulaşabilir... İşte o zaman kişi gerçek bir insan olabilir."

Kursların Tamamı için

Eğitim Yeri:
Nippon Hotel Taksim / İstanbul

Bilgi için: www.drsangeetasahi.com

Tel:
(0212) 368 47 95
Yazarın Tüm Yazıları