Testi çoktan kırıldı

Kötü sonuçların ardından ve kötü olayların ardından İnönü'de taraftar takımını bağrına bastı. Cenk'e, Carlos Carvalhal'a ve Quaresma'ya büyük sevgi gösterisinde bulundular. Bu güzel görüntülerin ardından da Beşiktaş, Manisaspor'u farklı yenerek uzun bir aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sezon başında ilk gönderilecekler arasında yer alan Hilbert, aslında takımın en önemli oyuncusu olduğunu dün akşam herkese gösterdi. Hilbert varsa dert yok. Toraman ile Hilbert arasında bariz şekilde fark var. Alman oyuncu Manisaspor'un sağ kanadı felç ettiği gibi defans da oldukça iyi bir görüntü çizdi. Almeida'nın sakatlanması ile oyuna dahil olan olay adam Quaresma dünkü hırsı ile bize ilk geldiği günleri hatırlattı. Güzel futbolunu 2 golle süsleyen Quaresma gecenin yıldızlarından oldu. İlk devre rakibi 15 dakika boğan Beşiktaş, bir ara Manisaspor' un oyununa göz yumdu.
 
Portekizliler'in hepsi dün akşam iyi bir performans gösterdiler. Özellikle Fernandes bizleri büyüledi. Attığı golün önünde saygı ile eğiliyorum. Bu adamı satan Beşiktaş'a hizmet vermez. Kim başkan olursa olsun, Fernandes takımda tutulmalıdır. Fernandes ve Egemen bu takımda canıyla, kanıyla oynayan yegane oyunculardır.
 
Dün akşam kazanılan 3 puanın tek önemi oynanan güzel futboldu. Play-off'da şansımızın olduğunu düşünmüyorum. Bu puan farkı öyle kapanabilecek türden değil. Beşiktaş'tan isteğimiz, kalan diğer maçlarında da iyi bir oyun sergilemesi. Gücünü daha iyi göstermesi. Yenmesi veya yenilmesi değil, daima iyi futbol izletmesi.
 
Portekizliler'in gecesinde Manisaspor maçı rahat kazanıldı. Trabzonspor ile puan eşitlendi. En önemlisi moral kazanıldı. Ama testi çoktan kırıldı bir kere. Haydi iyi seyirler. Bir sözümde maçın hakemine. Yahu kardeşim iki dandik karttan Veli'yi kızarttın. Vicdanın rahat mı. Neden Beşiktaş olunca kartlar leblebi gibi çıkartılıyor.

Haberin Devamı

İnönü' de ki boşluk oldukça göze çarpıyor. Tribünlerin büyük çoğunluğu boş. Taraftar ilgi göstermemiş. Hava güzel maç saati güzel ama stat dolmamış. Hadi şimdi taraftarı suçlayın. Bu boş tribünleri sizler yarattınız. Biraz gayret gösterseniz bırakın tribünleri, Marmara Denizi bile doldururuz.

Yazarın Tüm Yazıları