Teröre Karşı Ortak Mücadele Çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Teröre Karşı Ortak Mücadele Çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 15:10

SALİH KOCA

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yaşanan terör olaylarına karşı tüm siyasi partileri ortak bir duruşa davet ederek, bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.
Milletvekili Salih Koca partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. İlk olarak yaşanan terör olaylarına değinen Salih Koca tüm şehit ailelerine başsağlığı dileyerek siyasi partileri teröre karşı birlikte hareket etmeye davet etti. Koca, “Terör nereden ve kimden gelirse gelsin birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edilmesi lazım” dedi.
“HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ”
CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel’in partisine yönelik eleştirilerine de yanıt veren Koca, Yüksel’e sert yüklendi. Yüksel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret ettiğini ifade eden Koca konuyla ilgili şunları söyledi:
“Seçilmiş olan T.C. Cumhurbaşkanını “Şerefsizlik” ,yine seçilmiş olan T.C. Başbakanını da “serseri” ile hadsizce hakaret ederek ithamlarda bulundu. Ayrıca Ak Partililerin korktukları için çocuklarını askere göndermemekle suçladı. Cumhurbaşkanı ve Başbakana bu tür ithamlarda bulunmak hiçbir vatandaşa yakışmaz. Seçilene hakaret etmek seçene de hakaret etmektir. 500 bin liram olsa bu ülkeyi terk ederim diyen kendisi. Hangi AK Partili çocuğunu askere göndermemiş çıkıp açıklasın. 40 yaşına kadar askerlikten kaçıp da bu ithamlarda bulunamazsınız. Haddinizi bileceksiniz. Her şeye verecek cevabımız vardır ancak karşımızda bu millete, topluma ve milletin seçilmişine hakaret etmeden duramayan bir vekil var.”
“HEPSİ DE SÜRPRİZ İSİMLER”
Makam ve koltuktan çok davanın ön planda olduğu bir kongreyi daha birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını vurgulayan Koca, MYK’da yer alan partilileri de kutlayarak başarılar diledi. 23 kişinin Eskişehir’den 1 Kasım seçimlerinde milletvekili aday adaylığına başvurduğunu anımsatan Koca, “Listede sürpriz isimler olmadı. Bir önceki seçimde aday olanların ağırlıkta olduğu bir liste. Bu isimlerle sizce AK Parti Eskişehir’de nasıl bir sonuç alır?” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:
“Aday adayı olarak başvuran arkadaşlarımızın her biri bizim için sürpriz ve değerli isimler. Bu kişiler dışında başka bir sürpriz isim olacağını düşünmüyorum. Cuma akşamı listeler kesinleşmiş olacak. Genel Merkezimizde çalışmalar devam ediyor. Genel merkezimiz ne karar verirse versin biz bu dava ve partimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”
Koca açıklamasını, “Son seçime göre, yapılan son anketlerde AK Parti’nin oylarını hergeçen sürede arttırdığını görüyoruz. Oylarını arttıran tek parti AK Parti. İnanıyorum ki, 1 Kasım’da Türkiye yeniden AK Parti iktidarı ile yoluna devam edecektir.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!