Termalspor, Amasya'ya şans tanımadı: 37-26

Güncelleme Tarihi:

Termalspor, Amasyaya şans tanımadı: 37-26
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 17:52

Termalspor, Amasya'ya şans tanımadı: 37-26

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum'un Hentbol Erkekler Süper Ligindeki gururu Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, konuk ettiği Amasya Taşova YİBO'yu 37-26 yendi.

Aziziye Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Termalspor, ilk yarıyı 18-8 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Termalspor, karşılaşmayı 37-26 önde bitirdi. Termalspor'un golleri, Stanislav 5, Ersin 4, Mert 4, Yurii 4, Andrey 3, İbrahim Furkan 3, Sergii 3, Emre 3, Eduard 2, Dmitrii 2, Mukolo 2, Elmir 1 ve Mustafa 1'dan geldi. Aldığı galibiyetle 8 haftası geride kalan ligde Termalspor, 12 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Sahasında yenilgi yüzü görmeyen Termalspor, Amasya Taşova YİBO'yu da farklı geçerek galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşmayı Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Onursal Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Halil Özcan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, konuk ekip yöneticileriyle birlikte izledi. Atatürk Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler grubupları maç boyunca Termalspor'a destek verdi.

Termalspor'un genç antrenörü Berkan Otman, başarıya aç ve inanmış bir ekiple yola çıktıklarını, hedefe emin adımlarla yürüdüklerini bildirdi. Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar da, Doğu'yu hentbo liginde temsil ettiklerini belirtti Başkan Gülakar, “Hedefimiz bir Türkiye markası haline gelen Termalspor'u bu sezondan itibaren bir Avrupa markası haline getirmektir. Ligi hedeflediğimiz yerde bitirecek ve Avrupa'da boy gösterecek bir ekip olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!