Terleme ve kötü kokudan yakınan okurlarınıza

Sevgili Güzin Abla, köşenizi devamlı olarak takip ediyorum. Zaman zaman vücudundaki aşırı terleme ve kötü kokulardan yakınan okurlarınız olduğunu okuyorum.

Bu aynı zamanda benim de sorunumdu. Beim de yıllardır koltuk altlarım ve avuç içlerimde aşırı terleme vardı. Vücudumdaki bu ıslaklık ve koku beni canımdan bezdirmişti. Bu konuda çalmadığım kapı, başvurmadığım ilaç kalmamıştı. Gerek kız, gerekse erkek arkadaşlarımla bu yüzden görüşmek istemiyor, hiç kimseyle bir yakınlık kuramıyordum. Gittiğim doktorlar bu durumun normal olduğunu söylüyorlardı. Yaptıkları tahlil sonuçları da normal çıkıyordu. Terlemenin vücudun doğal bir durumu olduğu söyleniyordu. Bir yayın organında, bir yazı dikkatimi çekti. Taksim'de terleme ile ilgili bir bölümün açıldığını okudum. Ben de son çare olarak buraya başvurdum. MG Dermatoloji Kliniği terleme bölümüne giderek durumumu anlattım. Burada çeşitli aletlerle ve ilaçlarla yapılan tedavi sonucu, koltuk altlarımdaki ve avuçlarımdaki aşırı terleme ve kötü koku tümüyle giderildi. Şimdi çok rahat ve mutluyum. İnsanlarla rahatlıkla el sıkışabiliyorum. Rahatlıkla istediğim kıyafeti giyebiliyorum. Her şeyden önemlisi insan içine çıkabiliyorum. Güzin ablacığım, size bu yazıyı yazmamdaki neden, benim gibi bu sıkıntıyı yaşayan okurlarınıza yardımcı olabilmektir. Bu kliniğin telefonunu size yazıyorum, lütfen okurlarınıza bildirin: 0.212 292 34 00

İstanbul'dan Handan T.



TEŞEKKÜRLER
Handan Hanım, gerçekten bana bu konuda pek çok okurum dert yanıyor. Bu nedenle bu yaşadığınız tecrübeyi ve yararlandığınız tedaviyi bana aktardığınız için size onlar adına da teşekkür ederim. Bu konuda bana yazan İstanbul'dan Dertli Sarışın (telefonunu vermiş ama telefonla cevap veremediğim için üzgünüm) Gebze'den A.Ş. ve Balıkesir'den Dert Bende rumuzlu okurlarıma da bu şekilde sanırım yardımcı olabileceğim. Sözünü ettiğiniz kliniği ben de duymuştum. Dermatolog Dr. Ahmet Günay'ın yönetimindeki bu klinikte saç dökülmesi, sivilce ve aşırı kıllanma konularında da tedavi uygulanıyor. Okurlarıma bu vesileyle duyurmak istedim.
Yazarın Tüm Yazıları