Terim'e dokunma

Güncelleme Tarihi:

Terime dokunma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fiorentina taraftarlarından başkan Gori’ye uyarı

Başkan Gori ile Terim arasındaki bugünkü zirve öncesi mor menekşeli kulübün taraftarları stada pankart asıp, Türk teknik adama destek verdi. Gori'nin ise Yugoslav çalıştırıcı Boskov ile temasa geçtiği iddia edildi.

Taraftardan destek

Floransa'da ‘‘Karar Günü’’... Başkan Cecchi Gori ile teknik direktör Fatih Terim'in basın yoluyla yaptıkları yazılı restleşmenin ardından bütün gözler bugün yapılacak görüşmeye çevrildi. Kritik görüşme öncesi Fiorentina taraftarları da yine Terim'den yana tavır koyarak dün stada ‘‘Terim'e dokunma’’ yazılı pankart astı. Taraftarların kurduğu Mor Menekşeler Sevgi Birliği Başkanı Ferruccio Franchi bildiri yayınlayarak, Terim'e destek verdiklerini açıkladı.

Pamuk ipliği

Ancak Gori, İnter Başkanı Moratti'nin teknik direktör Marcello Lippi'nin görevine son vermesinden güç almış olacak ki yine Terim'e karşı tavır koydu. Antognoni, Luna gibi kurmayların Gori'ye söz geçiremediği öğrenilirken, basın Terim'in Fiorentina'da kalmasının ‘‘Pamuk ipliğine’’ bağlı olduğunu öne sürdü. Kaptan Rui Costa'nın Başkan Gori ile görüşmek istediği ve hocalarına bağlılığını iletmeyi amaçladığı belirtildi.

Sorunu çözeriz

Lo Stadio Gazetesi, Terim'in İstanbul'da sadece kendilerine bir açıklama yaptığını öne sürerek, Terim'in ‘‘Ben ve Gori bu sorunu çözeceğiz. Merak etmeyin’’ dediğini yazdı. İtalyan basını, Gori'nin Yugoslavya Milli Takımı eski teknik direktörü 70 yaşındaki Vujadin Boskov ile temas kurduğunu ayrıca Mondonico, Ulivieri, Ventura, Tardelli ve Hodgson'un adlarının cebindeki listede bulunduğu haberini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!