Terim: Tam yol devam

Güncelleme Tarihi:

Terim: Tam yol devam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü, çok iyi form tuttuklarını ve bunun zamanlamasının da yerinde olduğunu belirtirken, futbolcularının forma rekabetinden çok memnun olduğunu söyledi.

İsviçre ve Amerika kamplarından döndükten sonra, ‘‘Eğlence değil, iş yaptık'' diyen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim oyun sistemini oturtmak için tüm hazırlık maçlarında kafasındaki kadroyu devamlı oynattığını söyledi. Terim, takımdaki forma rekabetinden çok memnun olduğunu belirtti.

Galatasaray'da hiçbir zaman ayrıcalık olmadığını vurgulayan Terim, ‘‘Beni memnun eden, her futbolcunun sadece çalıştığı sürece formayı alabileceğini kavraması'' dedi. Fatih Terim bu arada, Hagi ile saha içindeki agresif tutumu konusunda görüştüğünü, bu hareketlerin azalacağını söyledi.

Erken form tuttukları konusunda eleştirildiklerini belirten G.Saray Teknik Direktörü, bu konuda şunları söyledi: ‘‘İki hafta sonra ligler başlıyor. Ardından da Şampiyonlar Ligi var. Şimdi form tutmayacağız da ne zaman tutacağız? Kadro iyi ve genişse bunda hiçbir sakınca yoktur. Böyle devam edeceğiz.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!