Terim’in cenneti

Güncelleme Tarihi:

Terim’in cenneti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fiorentina Teknik Direktörü'ne övgüler yağıyor

İtalyan basını İnter'i deviren mor menekşeli takım için ‘‘İmparator, evladı Kral Hakan Şükür'ü yendi’’, ‘‘Masal gibi Fiorentina, İnter karşısında büyük oynadı’’, ‘‘Fiorentina, İnter'i batırdı’’ manşetlerini attı.

FİORENTİNA'nın İnter'i 2-0 yenmesi İtalya'da Fatih Terim'in kredisini zirveye çıkartırken, Hakan Şükür'ün borsası düştü. Bütün İtalyan basını Türk derbisinin Fatih Terim tarafından uzak ara kazanıldığını dile getirerek, mor menekşeliler'in bu sezon en iyi futbollarını sergilediklerini buna en çok sevinenin de Kulüp Başkanı Vittorio Cecchi Gori olduğunu yazdı. ‘‘İmparator, evladı Kral Hakan Şükür'ü yendi’’ başlığı ile verilen yankılarda mor menekşeliler'in kusursuz oynadıkları, seyirciyi eğlendirdikleri, coşturdukları, mest ettikleri belirtildi.

La Gazzetta dello Sport:

Frey, Fiorentina'yı durduramadı

Fransız file bekçisi, İnter'i hezimetten kurtaramadı. Hakan Şükür'ün presi etkili oldu, ancak eski hocasına karşı oynamanın heyecanı yüzünden fazla varlık gösteremedi. 10 üzerinden 6.

Stadio Gazetesi:

‘‘Büyük Fiorentina’’

Mor menekşeliler'de Repca, Rui Costa ve Chiesa süper oynadı. Fatih Terim'in felsefesi zaferi getirdi. 10 üzerinden 7. Hakan Şükür aşırı heyecan yüzünden gol yerine, pas verdi. 10 üzerinden 5.

La Nazione Gazetesi:

‘‘Fatih Terim büyük oynadı’’

‘‘Masal gibi Fiorentina, İnter karşısında büyük oynadı’’, ‘‘Fatih Terim kendisini fazlasıyla kanıtladı’’. Türk bayramında en çok başkan Gori keyif aldı. Terim-Hakan Şükür mücadelesinin ilk raundunu Terim kazandı. Hakan Şükür'e 5.5, Terim'e 7.

Tutto Sport:

Fiorentina fark attı

İnter kalecisi Frey, katliamı durdurdu. Tenis seti gibi bitmesi gereken skor 2-0'da kaldı. Fatih Terim'in kusursuz taktiğine Tardelli'den yanıt gelmedi. Aciz kaldı. Hakan Şükür, 5.5, Fatih Terim 7.

Corriere Dello Sera:

‘‘Fiorentina, İnter'i cezalandırdı’’

Mor menekşeliler sezonun en güzel oyunu sergiledi. Eserinin yaratıcısı Terim. Hakan Şükür hocası karşısında etkisiz kaldı. Hakan 5.5, Terim 7.

Repubblica:

‘‘Terim’in Fiorentina’sı, İnter'i batırdı’’

Fatih Terim'in kusursuz yönettiği mor menekşeliler çok iyi oynadı. Chiesa ve Rui Costo devleşti. Fiorentina'nın 4-3-1-2 alan taktiğini Tardelli'i fazla anlayamadı. Hakan Şükür 5, Terim 7.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!