Terim için kazanmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Terim için kazanmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 01:22

G.Saray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kulübede Fatih Terim olmadığında oynamanın çok daha zor olduğunu belirterek, “Kalan 5 maçı da Terim için kazanıp şampiyon olmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, “Fatih Terim olmadan oynamak zor” dedi.
Lipton Ice Tea içecek firmasına eşi Yolanthe Cabau ile birlikte reklam yüzü olan Sneijder, “Son 5 maça konsantre çıkmalıyız. 5 final maçı oynayacağız. Bu maçlar öncesi çok rahatız. Fatih Terim olmadan oynamak zor. Ama inanırsak, daha motivasyon ile hırslanarak daha fazla kazanma isteği ile hedefe ulaşırız. Hocamız bizler için çok çalışıyor. Bizler de Fatih Terim için son 5 maçı kazanmalıyız” dedi.

‘SADECE 4-5 İYİ TAKIM VAR SANIYORDUM AMA’

İLK geldiğinde kendisinden beklentilerin çok yüksek olduğunu hatırlatan Sneijder, “Benim de beklentim çok yüksekti. Sistem yeniydi. Ama şimdi yüzde 100 başarıya ulaşmaktayım. Yavaş yavaş daha da iyiye gideceğim” dedi.
Türkiye’de sadece 4-5 tane iyi takım olduğunu sandığını söyleyen Hollandalı, “Ama bütün ligin kalitesi çok yüksek. Galatasaray ile beklentilerim zaten açıktı. Dünyada herkes Galatasaray’ı tanıyor. Çok büyük bir kulüp.Ayrıca Galatasaray’ın büyük bir aile ve büyük bir kulüp olduğunu da gördüm. Odaklanmamız ve daha çok çalışmamız gerekli” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘REAL MAÇLARI BİZE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ’

ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek finalinde elendikleri Real Madrid maçından önemli tecrübeler edindiklerini söyleyen Sneijder, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu maçlar bize şunu gösterdi. Avrupa’da ismi ne olursa olsun, bütün takımları yenebileceğimizi gösterdik. Bunu sürdürmeliyiz. Önümüzdeki sezon hedefimiz Devler Ligi’nde final yada yarı final neden olmasın?”
G.Saray’ın geçen yıl F.Bahçe’nin evinde şampiyonluk kupası kaldırdığını bildiğini anlatan Sneijder, “Biz kupayı kaldırmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunun nerede olduğu değil bizim şampiyon olmamız önemli” ifadesini kullandı.

Yolanthe: 90 milyonun yengesiyim

SNEIJDER’ın eşi Yolanthe gazetecilerle sohbetinde, “Transfer süreci başladığında birçok G.Saraylı bana ‘yenge’ diye mesaj attı.  Tercüme yaptığımda çok mutlu olmuştum. 90 milyonun yengesiyim. Türk yemekleri zor. Kırmızı biberle yapılan dolmayı denedim ama tam olmadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

1 yıl sonra Türkçe

TÜRKÇE öğrenmek istediğini belirten Sneijder “Bir yıl sonraki basın toplantımızı Türkçe yapalım” dedi. Sneijder, “Çaylar benden abi. İnşallah şampiyon ve Teşekkürler abi” yanıtları ile herkesi güldürdü. Hollandalı, kendisini öven gazeteciyi de “Teşekkürler abi” diye yanıtladı.

Kuyt ile derbiyi konuşmadım

FENERBAHÇE derbisi hakkında Dirk Kuyt ile konuşmadığını söyleyen Sneijder, “Çünkü ondan önce başka önemli maçlarımız var. Onlara konsantre oluyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!