Terim:"Hiç yoktan iyidir"

Güncelleme Tarihi:

Terim:Hiç yoktan iyidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2001 00:00


Son 5 maçtır galibiyet elde edemeyen Fiorentina'nın Teknik Direktörü Fatih Terim, pazar günü Reggina deplasmanından alınan 1 puan için "Hiç yoktan iyidir“ dedi.
Haberin Devamı

İtalyan basınında bugün yer alan haberlerde, ligde kalma mücadelesi veren Reggina karşısında Fiorentina’nın önemli eksiklerine rağmen iyi oynadığı belirtilirken, cumartesi günü Brescia karşısında kart cezalısı olan Torricelli ve Repka’nın oynamayacak olmasının, defansta büyük problem yaratacağı savunuldu.

Teknik Direktör Terim, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Rui Costasız, zor bir sahada çocuklar iyi mücadele etti ve beraberliğe layıktık“ derken, 1 puanın hiç de kötü bir sonuç olmadığını ifade etti.

La Gazzetta dello Sport gazetesi, maç ile ilgili Rui Costa ve Toldo’nın yokluğuna atıfta bulunarak, "Reggina, jokeri iyi değerlendiremiyor“ şeklinde bir başlık atarken, "Terim, oyun sisteminde defans oyuncularını tıka basa sahaya doldurdu. Fiorentina sahaya iyi yerleşti ve art arda alınan 3 mağlubiyeti durdurdu“ denildi.

Gazete, Terimle ilgili olarak „Aynı mevkide bulunan oyuncularda değişiklikler yaparak, zor durumdaki takımda yeni şeyler icat etti“ derken, Türk teknik direktörün fare kapanı sayılabilecek önemli bir engeli atlattığı kaydedildi.

Bu arada, İtalya’daki diğer temsilcimiz Hakan Şükür’ün takımı İnter, pazar akşamı Napoli’ye 1-0 yenilirken Şükür, kadroda kendisine yer bulamadı.

Hakan'ın sağlık veya sakatlık probleminden değil, teknik direktör Tardelli’nin tercihinden dolayı kadroya alınmadığı bildirildi.

Bir türlü istikrarlı sonuçlar elde edemeyen İnter, 25 puanla 10. sırada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!