Terim: "Artık kazanmak istiyoruz ve kazanacağız"

Güncelleme Tarihi:

Terim: Artık kazanmak istiyoruz ve kazanacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2000 00:00

Pazar günü Vicenza ile karşılaşacak olan Fiorentina'da teknik direktör Terim, "Artık kazanmak istiyoruz ve kazanacağız" derken, kaptan Manuel Rui Costa, "Terim'i kurtarmak, Toldo'nun tekrar milli takım kalesini geçmesine yardım etmek ve başkan Cecchi Gori ile taraftar arasındaki soğukluğu ortadan kaldırmak için oynayacağız" dedi.
Haberin Devamı

Portekizli yıldız, cezası nedeniyle 1 hafta aradan sonra Vicenza maçı ile tekrar takımının başına geçerken, basına yaptığı açıklamada, bundan sonra lig sıralamasında üstlere tırmanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Mor-beyazlı takımda 7 yıldır forma giyen Rui Costa, teknik direktör Terim'in alınan şansız sonuçlardan dolayı eleştirilmesine rağmen, çok iyi çalıştığını ve takımın onun ideallerine inandığını belirtirken, "Eğer kulüp Terim'e maksimum güven verip, sözleşmesini uzatırsa, herşey daha iyi olabilir" dedi.

Terim'in oyun sisteminden herkesin zevk aldığını ifade eden Fiorentina kaptanı, İtalyanların ünlü teknik adamı Sacchi'nin, büyük keyif aldığı Terim'in Fiorentinasını izlemek için pazar günü Floransa'ya geleceğini söyledi. "Genç oyunculara yardım etmek istiyorum" diyen Rui Costa, Brezilyalı Leandro'nun çok gol attığını, Nuno Gomes'in ise kıskançlık duymadan gayret gösterdiğini kaydetti.

Rui Costa, 19 Kasım Pazar günü yapılacak Vicenza maçı ile ilgili, "Tekrar zor duruma düşmeyi önlemek zorundayız. Yüreğimiz ve kalitemizle ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz" diye konuştu.

A. Franchi Stadı'nda yapılacak Fiorentina-Vicenza maçı TSİ 16.00'da başlarken, mor-beyazlılarda cezalı olan Repka ile sakat olan Amaral, Tarozzi ve Taddei forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!