Tepehan ve Arguçay'a içme suyu 

Güncelleme Tarihi:

Tepehan ve Arguçaya içme suyu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 15:40

Tepehan ve Arguçay'a içme suyu 

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA'da Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Pütürge İlçesi Tepehan ve Arguçay Mahallelerinde 8 bin 000 metrelik içmesuyu hattı inşa ediyor.
Tepehan Muhtarı Ekrem Şenatlı Tepehan ve Arguçay Mahallelerindeki suyun çok yetersiz olduğunu belirterek, "Şu anda 8 bin 000 metrelik içme suyu şebeke hattı yapılıyor. Bunun yanı sıra 2 adet su deposu yapılacak" dedi.
Malatya’nın altyapısını güçlendirmek, modern bir yapı oluşturmak için çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, şehrin en ücra noktalarına ulaşarak çalışmalarına devam ediyor. Kuruldukları günden itibaren hedeflerinin sağlam altyapı inşa etmek olduğunu belirten Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, kent merkezinde ve 11 ilçesinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Ulaşamadığımız ilçe, mahalle, mezra kalmaması için titiz çalışmalar yapıyoruz.  Pütürge ilçemizin merkezinde ki altyapı çalışmalarımızı tamamlamıştık. Pütürge genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Tepehan ve Arguçay Mahallelerinde 8 bin 000 metrelik içme suyu hattı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızla mahallelerimiz için 2 adet su deposu inşa edeceğiz. Arguçay mahallemizin arazi şartları çok çetin. Bu zorlu şartlara rağmen ekip arkadaşlarımız dağ, tepe ayrımı yapmaksızın, Arguçay'a temiz içme suyu ulaştırmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Malatya genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!