Teos Marina’da sosyal hayat renklendi

Güncelleme Tarihi:

Teos Marina’da sosyal hayat renklendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 11:05

Teos Marina’da sosyal hayat renklendi

Haberin Devamı

İZMİR’in Seferihisar ilçesinde hizmet veren yat limanı Teos Marina'da, her perşembe günü halk konserleri düzenleniyor.

İzmir kent merkezine, havaalanına ve turistik cazibe merkezlerine yakınlığıyla lojistik avantajları olan Teos Marina, adını aldığı 3000 yıllık Teos Antik Kent, Osmanlı döneminde yapılmış 600 yıllık tarihi olan Sığacık Kalesi ve bu bölgedeki sakin yaşamı sembolize eden Türkiye’nin ilk Cittaslow kenti seçilen Seferihisar’da hizmet veriyor. Yat limanı Teos Marina, aynı zamanda AVM bölgesi ile halkın eğlence, sosyal ve kültürel yaşamda buluşma noktası, sosyal yaşam merkezi haline geldi. AVM’de yeni açılan markalar ve yeni mekanlar, alışveriş ve yeme içme konularında yeni adreslerden oldu.

Yunan adası Samos’a Teos Marinadan yapılan feribot seferleri vesilesi ile marinanın festival alanında 2 bine yakın kişini katılımıyla gerçekleştirilen Türk Yunan Dostluk Gecesi, iki komşu halkın dostluğunu daha da pekiştirdi.

HER PERŞEMBE HALK KONSERİ VAR

AVM’deki Festival Alanı’ında 22 Haziran’dan itibaren her perşembe günü halk konserleri yapılıyor. Konserlere Seferihisarlılar ve yatçılar ilgi gösterirken, İzmir'den gelenler de oluyor. Haziran’da oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı ile başlayan Perşembe konserleri serisi, 29 Haziran’da Muhittin Yıldız ile Sunshine Band’ın etkileyici performansı ile devam etti. 6 Temmuz’da Teos Marina’da Kam Ata & Saska Grubu sahne alırken, 13 Temmuz Altuğ Dilmaç ve Zafer Çebi orkestrası izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

20 Temmuz’da ünlü müzisyenler Bülent Ortaçgil ve Erkan Oğur ikilisi Teos Marina sahnesinde sevilen şarkılarını seslendirecek. 27 Temmuz’da ise Soul Stuff grubu konser verecek. Yoğun ilgi gören Perşembe konserleri, ağustos ve eylül ayında da devam edecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!