Temizlik Ve Park Bahçeler De Çalışanlara Yazlık İş Elbisesi Ve Sağlık Malzemesi

Güncelleme Tarihi:

Temizlik Ve Park Bahçeler De Çalışanlara Yazlık İş Elbisesi Ve Sağlık Malzemesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 16:08

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ÇEVRE VE TEMİZLİK İŞLERİ BİRİMİNDE ÇALIŞAN İŞÇİLERİN SAĞLIKLARINA BÜYÜK ÖNEM VERDİKLERİNİ VE MEVSİMİNE GÖRE İŞ ELBİSESİ İLE SAĞLIK MALZEMELERİNİ SATIN ALARAK DAĞITIMIN YAPILDIĞINI SÖYLEDİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Temizlik işleri biriminde çalışan işçilerin sağlıklarına büyük önem verdiklerini ve mevsimine göre iş elbisesi ile sağlık malzemelerini satın alarak dağıtımın yapıldığını söyledi.
iş elbisesi,yelek, çelik burunlu ayakkabı, eldiven,şapka, ağız maskesi
Belediye Çevre ve Temizlik birimlerinde çalışan personele her yıl iş elbisesi, çelik burunlu ayakkabı, şapka, maske, eldiven ve mont gibi malzemelerin alındığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu birimlerde çalışanların belli aralıklarla kan örneklerinin analizinin yapıldığını ve sürekli sağlık kontrolünden de geçirildiğini kaydetti.
Kayserililer her sabah temiz bir çevrede güne başlıyor
Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başlattıklarını çünkü bu temizliğin gerçekleştirilmesinde 390 temizlik işçisinin akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası genel temizlik yaptıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Temizlik çalışmasının daha etkin, verimli ve koordineli yapılabilmesi için şehri doğu ve batı kısımları olmak üzere iki bölüme ayırdık. İki ayrı şirkete temizlik işini ihale ettik. Böylece planlama daha dar alanda yapılarak işin verimliliği artmaktadır. Bu hafta şehrin doğu bölümündeki 170 işçi ile batı bölümünde yer alan 220 işçiye yazlık elbiseleri ve sağlık malzemesi olmak üzere dağıtımı yaptık.” dedi.
kan örnekleri alınarak analizi yapılıyor
Temizlik işlerinde çalışanların koruma amaçlı gerekli aşılarının da yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek belediyenin kadrolu gerek ise özelleştirme ile özel şirkette çalışan tüm işçilerin önümüzdeki günlerde Hepatit (B) aşısının yaptırılacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!