Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Hazırlık Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 11:31

AYDIN'DA TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına hazırlık toplantısı yapıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin başkanlığını yaptığı ve yaklaşık 4 saat süren toplantıya il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Efeler İstiklal Anaokulu’nda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vahit Çopur’un sunumuyla başlayan toplantıda yıllara göre ele alınan karşılaştırmalı istatistiklerde son yıllarda elde edilen başarının memnuniyet verdiği ifade edildi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Aydın il genelinde özel ve resmi tüm ortaokuların 8’nci sınıf öğrencilerinin 25-26 Kasım 2015 tarihinde katılacağı sınav öncesinde bir iş takvimi belirlendi. Görevli tüm şef, müdür ve ilçe milli eğitim müdürleri ile toplantılar yapıldı. 19 Kasım 2015 tarihinde ise ortaokul müdürleri ve özel okullarda görevlendirilen bina sınav komisyon başkanlarıyla bir araya geleceğiz. İlimizde görev yapan kolluk kuvvetleriyle yaptığımız değerlendirme toplantılarında yapılacak (TEOG ) sınav sürecinde, hiçbir öğrencimizin mağdur olmaması için her türlü tedbirin alındığı ve verimli ders çalışma, sınav kaygısı ile tercih danışmanlığı gibi konularda tüm önlemlerimizi aldık" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!