Yeni iş ortağı FlyArystan oldu

Güncelleme Tarihi:

Yeni iş ortağı FlyArystan oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 10:42

Hitit, Türki Cumhuriyetler’deki iş ortaklarına bir yenisini daha ekledi. Kazakistan’ın en büyük havayolu firması Air Astana’nın yeni havayolu şirketi FlyArystan Hitit ile anlaştı. Yazılım ihraç ettiği ülke sayısını arttırarak, hızlı bir büyüme trendine giren Hitit, iş ortaklarının da büyümesine katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Hitit, Türki Cumhuriyetler’deki ağını genişletiyor. Kazakistan’ın önde gelen havayolu firması Air Astana’nın yeni havayolu şirketi FlyArystan, teknolojik altyapısını Hitit’e bıraktı. Kazakistan, Hitit’in Türki Cumhuriyetler’de hizmet ihraç ettiği üçüncü ülke oldu.

FlyArystan, 2018 yılında Kazakistan’ın en büyük havayolu şirketi Air Astana’nın bünyesinde kuruldu. Yeni havayolu, düşük fiyatlı bilet politikası ile Kazakistan’da sektöre yeni bir açılım getirmeyi hedefliyor. Avrupa’da Easyjet, Hindistan’da İndigo, Filipinler’de Cebu Pasifik ve Güneydoğu Asya’da Hava Asya gibi başarılı küresel havayollarının klasik modeline dayanarak kurulan FlyArystan ülkedeki diğer havayolu şirketlerine kıyasla düşük bilet fiyatlarıyla yerel ve kısa bölgesel rotalarda hizmet sunacak.

Hitit’in FlyArystan’a vereceği hizmetler arasında; rezervasyon ve biletleme çözüm sistemi, çevrimiçi ve mobil rezervasyon, check-in sistemlerinin doğru ve hızlı çalışmasını da kontrol eden web tabanlı bir kalkış kontrol sistemi ve uçuş öncesi uçak yük dağılımını kontrol eden ağırlık ve denge modülü bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!