Yeni Call of Duty oyunundan ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Yeni Call of Duty oyunundan ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:56

Call of Duty: Infinite Warfare yılın en büyük bombalarından biri olmaya aday. İlk fragmanı da yayınlandı bile!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde CoD: Infinite Warfare'ın çıkacağı internete sızmıştı hatırlanacağı gibi, şimdi de Call of Duty: Infinite Warfare'in resmi YouTube hesabından ilk fragmanı yayınlandı.

Daha öncesinde "Düşmanını tanı" ve Teğmen Reyes'in yardım çağrısını içeren tanıtımlar yayımlanmıştı. Şimdi ise CoD: Infinite Warfare'ın ilk tanıtımıyla karşımızda. Call of Duty: Infinite Warfare'ın tanıtımı oldukça etkileyici ve yeryüzünden uzaya çıkarak fantastik savaşlara tanık olacağız gibi gözüküyor.

Yeni Call of Duty oyunundan ilk fragman

Karşınızda Call of Duty: Infinite Warfare'ın ilk fragmanı:

Haberin Devamı

İlk olarak "Düşmanını tanı" adlı fragmanda Nuketown'nun izlerini görüyoruz ve dikkatli bakarsanız "Nuketown Offline" yazısını görebilirsiniz. Fragmanımız muhtemelen baş düşmanımız olacak kişinin tehditkar konuşmalarıyla son buluyor.

İkinci videomuz da ise Teğmen Reyes'in yardım çağrısını görüyoruz.

Fragmanların ardından Infinity Ward resmi Twitter hesabından Türkiye saati ile 20.30'da Twitch.tv üzerinden yayın yapacağını duyurdu. Şu an Call of Duty kanalı açık ve sürekli iki fragman gösterilmekte.

Activision'ın duyurusuna göre Infinity Ward, serinin yeni üyesinin detaylarını E3 2016'da açıklayacak. E3 (Electronic Entertainment Expo) fuarı da bu yıl 14-16 Haziran tarihlerinde Los Angeles'da gerçekleşecek.

Call of Duty’nin yeni oyunu Infinite Warfare, CoD 4: Modern Warfare Remastered ile beraber 4 Kasım 2016'da gelecek.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!