Yemek Sepeti Hesap Silme - Yemeksepeti Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır Ve Hesap Kapatma Yöntemleri

Güncelleme Tarihi:

Yemek Sepeti Hesap Silme - Yemeksepeti Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır Ve Hesap Kapatma Yöntemleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Milyonlarca insanın kullanmakta olduğu yemek sepeti oldukça sevilen ve sıkça tercih edilen bir hizmettir. Türkiye'nin her yerinde hizmet sunan yemek sepetinden bazı nedenlerden dolayı ayrılmak isteyenlerde bulunmaktadır. Yemek sepeti hesap silme - Yemeksepeti üyelik silme işlemi nasıl yapılır ve hesap kapatma yöntemleri hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Birçok restoranın bulunduğu Yemeksepeti oldukça ilgi çeken bir hizmet olarak bilinmektedir. Özellikle son yıllarda bu hizmet giderek daha yaygın bir hale gelmiştir. Ancak yine de sitedeki üyeliğini bitirmek isteyen kişiler olabilir. Bunun için hesap silme yöntemlerini bilmekte fayda vardır. 

Yemek Sepeti Hesap Silme - Yemeksepeti Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır ve Hesap Kapatma Yöntemleri 

Yemeksepeti üyesi olan kişiler istediği zaman istediği yerden yemek ve market siparişi vermektedirler. Siteye üye olarak hesap açan kişiler dilediği zaman bu hesabı kapatma şansına sahiptirler. Bunun için yapmanız gereken işlemler bulunmaktadır. 

Yemeksepeti Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır? 

Yemeksepeti üyelik silme işlemi için 3 yöntem bulunmaktadır; 

- Canlı yardım servisi, 

Haberin Devamı

- Müşteri hizmetleri iletişim numarası, 

- E-posta. 

Yemeksepeti işini profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Bundan dolayı üyelerin her isteklerine yardımcı olunmaktadır. Siteden hesabını silmek isteyenler 3 farklı yöntemden birini seçerek kullanabilir. Kısa süre içerisinde isteğinize uygun olarak hesap kapatma işlemi gerçekleşecektir. 

Yemeksepeti Hesap Kapatma Yöntemleri

 Canlı Yardım Servisi 

 Yemeksepeti üyeliğini bitirmek isteyenler bu işlemi canlı şekilde yapabilir. Canlı yardım servisine ulaşarak talepte bulunabilirsiniz. Bu talebe göre süreç hızlı bir şekilde devam edecektir. 

- Öncelikle yemeksepeti sitesinin adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu siteye uygulama ile daha rahat ulaşma şansınız bulunmaktadır. 

- Siteye erişim yapıldıktan sonra canlı yardım kısmı karşınıza çıkmaktadır. Canlı yardıma tıklama yaparak cevap beklemelisiniz.

 - Canlı yardımda hizmet veren personel size en kısa sürede yanıt verecektir. Bu kişiye sitedeki hesabınızı silmek istediğinizi belirtmelisiniz.

 - Son olarak canlı yardım çalışanı gerekli incelemeleri yaparak size bilgi vermek kaydıyla hesabınızı silecektir.

 Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

 Hesap silmek için diğer bir yöntem ise siteye ait olan müşteri hizmetleri numarasıdır.

Haberin Devamı

 - İlk yapmanız gereken 444 5 445 numarasını aramaktır. Bu numara yemeksepetine ait olan güncel iletişim numarasıdır.

 - Numarayı aradıktan sonra gerekli yönlendirmeleri dinleyerek müşteri temsilcisine bağlanmanız gerekir.

 - Müşteri temsilcisine sitedeki hesabınızı kapatmak istediğinizi belirtmeniz gerekir. Müşteri temsilcisi size bazı sorular yöneltecektir. Bu sorular siteden hesap silmenizin nedenleri ile alakalıdır.

 - Daha sonra sizden onay alınarak hesap silme talebiniz alınır. Bu talebin ardından hesap silme süreci başlar ve hesabınız kapatılınca size mesaj olarak iletilir.

 E-posta

  Sitedeki hesabını kapatmak isteyen kişiler için e-posta yöntemi de bulunmaktadır. Bu yöntemde hesap kapatmak adına işe yaramaktadır.

Haberin Devamı

 - İlk yapmanız gereken info@yemeksepeti.com adresine e-posta atmaktır. Atacağınız mesajda siteden ayrılma isteğinizi belirtmeniz gerekir.

 - E-posta üzerinden atılan mesaja bir süre sonra yanıt verilmektedir. Gelen yanıtta hesabınızla alakalı bilgiler yer almaktadır. Talebiniz üzerine hesap kapatma işleminiz tamamlanır.

  Yemeksepeti üyeliğini bitirmek isteyen kişiler bunu kolay bir şekilde yapabilir. Çünkü sitenin bu anlamda çok yardımcı olduğu bilinmektedir. Üyelerin her talebi gereken şekilde yanıt bulmaktadır. Yani üyeliğinizi iptal ederken sorun yaşama şansınız düşüktür.

  Yemeksepeti üyeliği sona eren kişiler ilerleyen zamanlarda siteye tekrar dönüş yapmak isteyebilirler. Bunun için sitenin iletişim kanalları her konuda hizmet vermeye devam etmektedir. Siteye kolayca üyelik yapma şansı olduğu gibi hesap kapatmada kolayca yapılmaktadır.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!