Yazılım dünyasında gözler 9 Ekim'deki bu Zirve'de

Güncelleme Tarihi:

Yazılım dünyasında gözler 9 Ekimdeki bu Zirvede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 10:36

Agile Turkey Summit etkinliği bu yıl 9 Ekim'de Grand Cevahir Kongre Merkezinde yapılacak. Etkinlik kapsamında bir dizi, ücretli/ücretsiz eğitimler, workshop’lar, seminerler ve buluşmalar gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Şirketlerin yazılım üretme süreçlerini dönüştürerek, verimliliklerini ve performanslarını artırmasını sağlayan 'Agile (Çevik) Yazılım Geliştirme' yaklaşımının yaygınlaşması amacıyla 2008 yılında Agile Turkey topluluğu kuruldu. Sektörün önde gelen yerel ve küresel lider isimlerini 'Agile Turkey Summit 2015’te buluşturacak.

BİR HAFTA SÜRECEK
İlki 2 yıl önce 200'e yakın katılımcı ile gerçekleştirilen etkinliğin geçtiğimiz yıl yapılan buluşmasına 400' ü aşkın kişi katılmıştı. Bu yıl 9 Ekim'de yapılacak etkinliğe 650'yi aşkın kişinin katılması bekleniyor.

Yazılım dünyasında gözler 9 Ekimdeki bu Zirvede

Bu yıl yapılacak etkinlikler, tek gün yerine bir haftaya yayıldı. "The Agile Week” kapsamında 5 Ekim - 11 Ekim tarihleri arasında her gün bir eğitim, bir workshop, bir 'Agile Talks' ve bir 'Agile Buluşma' gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR
Bu yıl yapılacak etkinlikte dünyaca ünlü isimler katılacak. Yazılım dünyasının ünlü ismi Michael Feathers, yönetim ve liderlik konularına önemli bir değişiklik getiren fikirlerin sahibi Nick Obolensky, yazılım geliştirme ve tasarımı konularında ünlü isim Sandro Mancuso ve Gazeteci Serdar Kuzuloğlu da etkinliğe katılacak isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

ŞİRKETLER DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAK
Bu yılki ana teması 'Kurumsal Çevik Dönüşüm' olan etkinliğe ünlü isimlerin yanı sıra Google, Scrum.org, Spotify, Logo, Türk Telekom, Hürriyet, Havelsan, Riot Games, SAFe Inc. gibi bir çok şirket katılacak. Şirketler, dört paralel oturumda, kendi yaşadıkları Agile Dönüşüm süreçlerini, karşılaştıkları sorunları, ortaya çıkan problemleri nasıl aştıklarını katılımcılarla paylaşacak. Gazeteci Serdar Kuzuloğlu da etkinliğe katılacak isimler arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!