XPG SPECTRIX D50 Xtreme tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

XPG SPECTRIX D50 Xtreme tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2020 13:30

XPG, SPECTRIX D50 Xtreme DDR 4 RGB bellek modelini duyurdu. İşte ürünün öne çıkan özellikleri...

Haberin Devamı

Tüm gövdesini kaplayan bir metal soğutucusu ve geometrik şekillerden oluşan RGB aydınlatması olan D50 Xtreme, 5000MHz yüksek saat hızlarında çalışabiliyor.

Bir dizi sıkı testten geçerek üretim hattına giren yongalar ve PCB devreler kullanılarak üretilen SPECTRIX D50 Xtreme, yeni Intel ve AMD platformlarını destekliyor.

Ürünün tüm gövdesini kaplayan metal soğutucusunun üst kısmında üçgen şeklinde RGB aydınlatmalı bir alanla tamamlanan bir tasarımı bulunuyor. D50 Xtreme, 2x8GB’lık set halinde ve 4800MHz ile 5000MHz olmak üzere iki hız seçeneğiyle geliyor.

Kullanıcılar D50 Xtreme’in RGB aydınlatmasını XPG RGB Sync yazılımı veya önde gelen anakart üreticilerinin kendi RGB yazılımlarını kullanarak ayarlayabilecekler. Aydınlatma efekti tarafında Statik, Soluk Alan ve Kuyruklu Yıldız adında üç farklı aydınlatma efekti yanında çalan müziğin temposuna göre aydınlatma efektini değiştiren Müzik modları arasında seçim yapmak mümkün.

Haberin Devamı

XMP 2.0 teknolojisini destekleyen SPECTRIX D50 Xtreme, hız aşırtma (overclock) yapma imkânı da sunuyor. Ürünün piyasaya çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise ileri bir tarihte duyurulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!