Xerox pazar liderliğini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Xerox pazar liderliğini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2011 15:35

İnterpromedya tarafından açıklanan Türkiye’nin “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” 2010 yılı sonuçlarına göre Xerox, “Baskı Sistemleri” kategorisindeki liderliğini korudu.

Haberin Devamı

Xerox, Türkiye’de doküman yönetimi ve ofis çözümlerini sunmaya başladığı ilk günden bugüne başarılı büyümesini sürdürüyor. 27 Haziran 2011 Pazartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde, İnterpromedya tarafından “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nın” 2010 sonuçları, düzenlenen törenle açıklandı. Değişik kategorilerde sıralamaların yapıldığı araştırmada Xerox, baskı sistemleri üretici gelirlerinde geçen senelerde olduğu gibi bu sene de, Türkiye’deki birinciliğini sürdürdü.

Xerox Türkiye, aralarında Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Avea gibi Telekom ve GSM sektörünün büyük şirketlerinin yer aldığı Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketi arasında, 55. sırada yer aldı. Xerox, baskı sistemleri kategorisinde üretici gelirlerine göre 1’inci olurken, Tüketim Malzemeleri Gelirlerine göre ilk 15 şirket arasında 3’üncü sırada gösterildi. Dış Kaynak Kullanım Gelirlerine göre ise ilk 15 şirket arasında 8’inci sırada yer aldı.

Bilişim 500 şirketi 2010 araştırma sonuçlarını değerlendiren Xerox Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sezer; “Xerox’un Türkiye’de baskı sistemleri alanındaki liderliği, bağımsız bir araştırma sonucu ile bir kez daha tescil edilmiştir. Bu sonuçtan gurur duyuyor ve başarıyı yakalamamıza katkı sağlayan tüm çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve müşterilerimize teşekkür ediyorum. Başarımızın devamlılığını sağlamak için, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!