Xerox ColorQube masaüstüne çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Xerox ColorQube masaüstüne çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2011 12:16

İlk versiyonu kurumsal ofisler için tasarlanan Xerox ColorQube’un küçük ofisler için geliştirilen masaüstü yazıcı serisi kullanıma sunuluyor.

Haberin Devamı

Renkli baskı maliyetlerini yüzde 62 azaltan, yüzde 90 daha az atık üreten, yüzde 30 daha az enerji harcayan ve uzun ömürlü performansı ile sınıfının toplam sahip olma maliyeti en düşük renkli yazıcısı Xerox ColorQube 8870 Türkiye’de.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, renkli baskıda yeni bir çığır açan ve daha az maliyetle renkli baskı alınmasını sağlayan Xerox ColorQube serisinin, küçük ofisler için geliştirdiği yeni modelini piyasaya sundu. Yeni Xerox ColorQube 8870 renkli katı mürekkepli kartuşsuz yazıcı; renkli baskı maliyetini yüzde 62’lere ulaşan oranlarda azaltırken; sınıfındaki lazer yazıcılara oranla yüzde 90 az baskı atığı yaratıyor, yüzde 30 daha az enerji harcayarak doğa üzerindeki karbon ayak izini de azaltıyor

Haberin Devamı

Dakikada 40 sayfa renkli ve siyah beyaz baskı hızına sahip olan Xerox ColorQube 8870, yazı, resim ve tablo ağırlıklı günlük dokümanlarla birlikte renkli iş teklifleri, broşür, rapor ve ilan gibi satış ve pazarlama dokümanlarına ihtiyaç duyan ofisler için geliştirildi. Gelişmiş renk eşleştirme kapasitesi ve 2400 FinePoint görüntü çözünürlüğü ile çarpıcı renkli baskılar alınıyor. Xerox ColorQube 8870, PANTONE onaylı simülasyonları ve Adobe Postscript3 uygulaması ile dokümanların daha canlı, renklerin daha keskin olmasını sağlıyor. Xerox’un patentli teknolojisi “Renk Dili” (Color by Words) özelliğiyle de, baskı renklerinin kullanıcın isteğine göre ayarlanmasına imkan veriyor. Doküman üzerinde seçilen bölgeler baskı ekranında yer alan “çimen yeşili yap, limon sarısına dönüştür” gibi seçeneklere göre istenildiği gibi renklendirilebiliyor.

Intelligent Ready özelliği bulunan Xerox ColorQube 8870, kullanılan doküman örneklerini öğrenerek, benzer dokümanlar baskıya gönderildiğinde en düşük enerji harcayacak modu aktif hale getirerek baskı alıyor. ENERGY STAR sertifikasına sahip olan Xerox ColorQube 8870, çift taraflı baskı, prova baskı, geri dönüştürülebilir kağıda baskı gibi özellikleriyle de kağıt tasarrufu sağlıyor. GreenPrint yazılımı, banner reklamlar ya da logolardan oluşan sayfaları basmayarak, gereksiz baskının önüne geçiyor.

Haberin Devamı

Düz kağıt, etiket, zarf, kart destesi, kartvizit ve parlak kağıtlar da dahil olmak üzere pek çok boyuttaki dokümana baskı alabilen Xerox ColorQube 8870’in 625 sayfa olan standart kağıt kapasitesi 2.200 sayfaya kadar çıkartılabiliyor. ilk sayfa çıkış süresi 5 saniye olan Xerox ColorQube 8870, kendi sınıfında en hızlı ilk sayfa çıktı süresine sahip.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!