World of Warcraft: Legion dünyanın dört bir yanından oyuncuları bir araya getirdi

Güncelleme Tarihi:

World of Warcraft: Legion dünyanın dört bir yanından oyuncuları bir araya getirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 11:17

Geçen hafta Blizzard Entertainment’ın başarılı devasa çevrimiçi rol yapma oyununun altıncı genişleme paketi olan World of Warcraft: Legion ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki kahramanlar Burning Legion’ın ordularını geri püskürtmek için yıkımın eşiğinde olan Azeroth’ta buluştu.

Haberin Devamı

Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime “Oyuncuları iblisleri avlarken, Artifact silahlarını güçlendirirken ve Legion’daki yeni bölgeleri özgürce dolaşırken görmek son derece heyecan verici" dedi ve ekledi: "Bunun en iyi World of Warcraft genişleme paketi olması için çok çalıştık ve önümüzdeki aylarda da Legion’ın epik hikayesini gözler önüne sererken oyunculara yeni içerikler sunmak için de sabırsızlanıyoruz.”

Oyuncular iblis istilacıların ilk dalgasına karşı mücadele verirken Legion’ın heyecan verici yeni bölümü de geliştirilmeye devam ediyor. Geçen haftasonu PAX West’te Blizzard genişleme paketinin ilk büyük içerik güncellemesi olan ve içinde World of Warcraft’ın en popüler zindanlarından birinin yenilenmiş halini bulunduracak olan Patch 7.1: Return to Karazhan  hakkındaki yeni ayrıntıları da açıkladı. Oyuncular beş kişilik Mythic zindanında Karazhan’ın geçmişinden tanıdık düşmanlarla yüzleşecek ve maceraları sırasında birçok sürprizle karşılaşacaklar. Güncellemede ayrıca Night Elf şehri Suramar’da geçen yeni görev serileri ve oyuncuları vrykul yeraltı dünyası Helheim’e götürecek yeni akın Trial of Valor da bulunacak.

Blizzard Salı günü oyuncuların Azeroth’un dışındayken bile Broken Isles’daki maceralarına bağlanmaları için yeni bir yol sunan ücretsiz WoW Legion Companion uygulamasını yayınladı. Oyuncular bu uygulama sayesinde Order Hall görevlerini yönetebilecek, World Quest durumunu gözden geçirebilecek ve böylece maceralarını uzaktan planlayabilecekler. iOS ve Android™ mobil cihazlar için indirilebilen WoW Legion Companion Uygulaması oyunculara dışarıda olduklarında bile Burning Legion’ın fel ateşiyle mücadele etme imkanı sunacak.

BAKMADAN GEÇME!