Wolfteam'de 1907 Fenerbahçe - Galatasaray Espor finali yarın

Güncelleme Tarihi:

Wolfteamde 1907 Fenerbahçe - Galatasaray Espor finali yarın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 11:45

Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için düzenlenen ASUS Wolfteam Ligi’nde Mavi Sezonun son haftası muhteşem bir derbiye sahne olacak. 1907 Fenerbahçe ile Galatasaray Espor takımları 22 Haziran 2018 tarihinde liderlik için mücadele edecek.

Haberin Devamı

Netmarble Türkiye’nin, Wolfteam oyunu için ASUS sponsorluğunda düzenlediği ve Türkiye’nin en güçlü espor takımlarının mücadelesine sahne olan ASUS Wolfteam Ligi,Mavi Sezonun son haftasında büyük bir derbi heyecanı yaşanacak. 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor takımları 22 Haziran 2018, Cuma günü saat 21:00’de karşı karşıya gelecek.

Mavi Sezon lideri kim olacak?

Mavi Sezonun son haftasında 1907 Fenerbahçe 30 puanla liderliğini korumak için mücadele edecek. 3 puan gerisindeki Galatasaray Espor ise haftayı galibiyetler ile bitirirse Mavi Sezon’un lideri olacak.

Wolfteamde 1907 Fenerbahçe - Galatasaray Espor finali yarın

ASUS Wolfteam Ligi’nin ilk sezonu Türkiye’nin en güçlü Wolfteam espor takımlarının kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 1907 Fenerbahçe, Galatasaray Espor, HWA Gaming, Galakticos, Team Turquality, Youth Crew, Dark Passage ve Ice Esports takımları ligde büyük kupayı havaya kaldırmak için yeteneklerini sergiledi.

Haberin Devamı

Büyük derbi heyecanı

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz Wolfteam turnuvalarında takımların çok çekişmeli maçlara imza attıklarını belirterek, “ASUS Wolfteam Ligi Mavi sezonun son haftasında muhteşem bir derbi maçına şahit olacağız. Ligde yapılan her maç büyük heyecana sahne oluyor. Ama bu hafta liderlik için karşı karşıya gelecek olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor karşılaşmasının nefesleri keseceğine eminim. Her iki takıma ve oyunculara başarılar diliyorum. Tek dileğimiz keyifli bir maç izlemek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!