Wolfenstein: The New Order satışa çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Wolfenstein: The New Order satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2014 12:33

Sanal dünyanın Nazilerle savaşan kahramanı BJ Blazkowicz, “Wolfenstein: The New Order” ile geri dönüyor. 1960 yılında, Nazilerin savaşı kazanmış olduğu bir distopyada başlayan oyun, Türkiye’de Bilkom ve Tradeks aracılığıyla satışa sunuldu.

Haberin Devamı

PS3, PS4, Xbox 360 ve PC platformlarında oynanabilecek olan “Wolfenstein: The New Order”, Türkiye’deki oyun severlerle buluşuyor.

“Wolfenstein: The New Order” Nazilerin ikinci dünya savaşını kazandığı bir evrende BJ Blazkowicz’in mücadelesini konu alıyor. 2. Dünya Savaşı bitmiş ve Naziler ileri teknoloji silahları sayesinde savaşı kazanmıştır. Nazilerin acımasız kuvveti ve merhametsiz sindirme politikaları, en güçlü devletleri bile yıldırmış, bütün dünyada zalimliğin egemen olmasına yol açmıştır.

Bu amansız rejimle mücadele görevi ise Blazkowicz’indir. Wolfenstein: The New Order oyuncuları, Amerikan Savaş Kahramanı BJ Blazkowicz olarak Nazi rejimine karşı mücadele ederler. Dünyaya zuhur eden bu karanlık ancak BJ Blazkowicz’in başlatacağı bir savaşla bitirilebilecek; ancak BJ Blazkowicz, Nazilerin durdurulamaz, devasa robotları ve askerleri ile mücadele etmeye cesaret edecek; Dünya tarihi, oyuncuların Blazkowicz olarak verdiği mücadele ile yeniden yazılacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!