Windows 10 Cloud geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Windows 10 Cloud geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 07:41

Yeni iddialara göre Microsoft, Mayıs'ta düzenleyeceği etkinlikte bize Windows 10 Cloud'u ve yeni donanımlarını gösterebilir!

Haberin Devamı

Windows 10 Creators Update indirmeye sunulmaya başlandı ancak Microsoft'un durmaya niyeti yok. Firma, önümüzdeki ayki etkinlikte Windows 10'un kırpılmış bir sürümünü ve fazlasını tanıtabilir.

ZDNet'ten Mary Jo Foley'e göre Microsoft'un ilkbahar etkinliğinin yıldızı, Windows 10 Cloud olacak. İsminin aksine Windows 10 Cloud'un bulutla pek ilgisi yok. Windows 10 Cloud, normal Windows 10'un kırpılmış bir sürümü ve sadece Windows Store uygulamalarını çalıştırabiliyor. Windows 10 Cloud'un bir bakıma Windows RT'nin yeniden doğmuş hali olduğu söylenebilir.

Foley, Surface Book 2'nin ilkbahar etkinliğinde tanıtılmayacağını iddia ediyor. Microsoft, Surface Book'un yeni sürümü üzerinde çalışıyor ancak henüz işini bitirmiş değil. Bununla beraber yeni bir Surface Pro 5 ile tanışma olasılığımız var. Bazı iddialara göreyse Microsoft, Windows 10 Cloud ile çalışan bir 2-in-1 cihaz tanıtabilir.

Haberin Devamı

Bespin kod adlı etkinlik, Foley'in kaynaklarına göre Mayıs'ın başlarında düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!