Whatsapp yine değişiyor! Bu kez sırada bakın ne var?

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp yine değişiyor Bu kez sırada bakın ne var
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 09:41

Gün geçmiyor ki Whatsapp'a yeni bir özellik sunulmasın. Bu kez popüler mesajlaşma uygulamasının gündeminde 'iletilmiş mesaj' özelliği var. Peki bu ne anlama geliyor? Whatsapp'ta yakında bu özelliği kullanarak ne yapabileceğiz?

Haberin Devamı

İstenmeyen mesajlar, her gün milyonlarca mesajın gönderildiği WhatsApp'ta ciddi bir problem. WhatsApp'ın bu problemi çözmek için yeni bir planı var.

Yeni bir rapora göre WhatsApp, size gelen mesajların bir başka sohbetten veya gruptan alınıp alınmadığını anlamanızı sağlayacak "İletilmiş mesaj" işlevini deniyor. Android'deki 2.18.67 beta sürümünde görünen yeni işlev, varsayılan olarak devre dışı ve gizli durumda bulunuyor.

Bu işlevin yanında varsayılan olarak kapalı bulunan Stickers işlevi de WhatsApp'a eklendi. Stickers, ilk olarak Windows Phone'a yönelik beta sürümlerinde görülmüştü.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde WhatsApp'ın düzenli olarak yeni işlevler test ettiğine ve eklediğine şahit olduk. Örneğin geçtiğimiz günlerde Hintli kullanıcılar için UPI ödeme işlevi eklenmiş, grup açıklamaları işlevi, WhatsApp Business, mesaj silme gibi yeniliklerle karşılaşmıştık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BILL GATES'İN EN BÜYÜK 10 HATASI

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!