WhatsApp patladı, Telegram milyonlarca yeni üye kazandı

Güncelleme Tarihi:

WhatsApp patladı, Telegram milyonlarca yeni üye kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2019 10:47

WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde çökmesi ve saatlerce kendine gelememesi, rakip ürünlere fayda sağladı. WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunu boyunca, kullanıcılar alternatif çözüm aradı ve Telegram'a bu süreçte geçiş yapanların sayısı 3 milyonu aştı.

Haberin Devamı

Bir taraf için kriz olan durum, diğer taraf için fırsata dönüştü. Dünyanın tartışmasız bir numaralı sohbet uygulaması olan WhatsApp'ın geçtiğimiz akşam erişim sorunu yaşaması ve kullanıcıların fotoğraf/video gönderememesi kullanıcıları canından bezdirdi. Daha da önemlisi erişim sorunu saatlerce sürdü; bu da kullanıcıların bir başka uygulamaya yönelmesine yol açtı: Telegram

Erişim sorunu boyunca Telegram'a geöiş yapan ve yeni üyelik kaydı yapan kullanıcıların sayısı 3 milyonu aştı. Bu sayı sadece bir gecede gerçekleştiği için gerçekten de büyük bir başarı. 

Facebook'tan erişim sorunuyla ilgili yapılan açıklamada ise 'Verdiğimiz rahatsızlıktan özür diliyoruz, herkesin sabrını takdir ediyoruz' sözleri kaydedildi. Ancak herkesin bu sabrı göstermediği açık ki Telegram bu işten en kazançlı çıkan marka oldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!