WhatsApp mavi tik için yeni güncelleme yayınladı

Güncelleme Tarihi:

WhatsApp mavi tik için yeni güncelleme yayınladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2014 15:55

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp, mavi tik özelliğini kaldırmak için kullanıcılara yeni bir güncelleme sundu. Güncelleme şimdilik sadece Android platformunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta, WhatsApp’a giren kullanıcılar, yeni bir özellikle karşılaşmışlar ve ne işe yaradığını anlamamışlardı. Ardından Mavi tik ismi verilen bu yeni özelliğin, Facebook’taki ‘görüldü’ özellikle aynı prensipte çalıştığı anlaşıldı. Sevgililer, dostluklar nice arkadaşlıkların arasına giren mavi tik özelliği çıktığı gibi, kullanıcılar ‘WhatsApp mavi tik nasıl kaldırılır?’ diye internette derin araştırmalar yaptı. Sosyal medyada da bir hayli olay olan dev mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği, kimileri için sevinçle kimileri için hüzünle karşılanmıştı.

GÜNCELLEME SADECE ANDROİD'DE
Şuan sadece Android platformuna gelen güncelleme beta aşamasında olduğu için WhatsApp'ın resmi sitesinden yapılabiliyor. Yakın zaman içerisinde ben 'Mavi tık' kapatma güncellemesinin AppStore'de ve Google Play'de yayınlanarak tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı

WhatsApp mavi tik için yeni güncelleme yayınladı


Mavi tik özelliğinin çıkmasının üzerinden bir hafta geçmişken, WhatsApp o yeniliğe bir güncelleme getirdi: Mavi tik kaldırma… Oldukça tepki aldığı tahmin edilen özelliğin hemen ardından panzehir misali gelen güncelleme büyük bir kesimin içini rahatlattı.

PEKİ WHATSAPP’TA MAVİ TİK NASIL KALDIRILIR? İŞTE CEVABI:
Uygulamaya girip ayarlar seçeneğinden gizlilik ayarlarına giriyoruz. Bu sekmede yer alan “Read receipts” yerin karşısında bulunan kutucuğu kaldırdığımızda ‘kabus’ sona eriyor. Ama unutmayın, eğer mavi tik özelliğini kaldırırsanız, siz de karşı tarafı göremezsiniz.
WhatsApp mavi tik için yeni güncelleme yayınladı

BAKMADAN GEÇME!