Watch Dogs'un çıkış tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Watch Dogsun çıkış tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2014 07:24

Ubisoft büyük merakla beklenen açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs’un tüm dünyada 27 Mayıs 2014 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Watch Dogs’ta oyuncular yeni bir tür yasadışı kahraman olan Aiden Pearce rolüne bürünecekler ve akıllı telefonlarının da yardımıyla Şikago’nun merkezi işletim sistemine (ctOS) girerek şehirdeki neredeyse tüm unsurları kontrol edebilecekler.

“Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara Watch Dogs’un yeni çıkış tarihini açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” diyor Ubisoft EMEA Sarış ve Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Geoffroy Sardin. “Geliştirme ekibimize oyunu daha da iyi hale getirmeleri için verdiğimiz ekstra sürenin kesinlikle beklemeye değdiğine inanıyoruz.”

PlayStation 3 veya PlayStation 4 için Watch Dogs satın alan oyuncular, PlayStation Network yoluyla 60 dakikalık ekstra oynanış da özel erişim sahibi olacak.

Watch Dogs Sony PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için piyasaya çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!