Vodafone Freezone Wild Rift 5G Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Vodafone Freezone Wild Rift 5G Turnuvasının şampiyonu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2021 09:41

Vodafone FreeZone ve Riot Games işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin ilk 5G Wild Rift Mobil Turnuvası sonuçlandı. 5G üzerinden canlı yayınlanan “Vodafone FreeZone Wild Rift 5G Turnuvası”nı “Koridordaki Çığlık” kazandı. Turnuvada takım kaptanlığı yapan gaming influencer’ları “Zeonn” (Necati Akçay), “Immortoru” (Furkan Tekeş), Tolgahan “Oyunbros” Türkben ve “Miafitz” (Gözde Demiral), oyuna 5G altyapısıyla bağlandı ve 5G uyumlu cihazlarla oyunu oynadı. FreeZone’lular “Wild Rift”i en düşük ping garantisiyle oynayabiliyor.

Haberin Devamı

Toplam 1.200 başvurunun alındığı “Vodafone FreeZone Wild Rift 5G Turnuvası”nda 4 takım halinde 20 kişi yarıştı. Gaming influencer’ları “Zeonn” (Necati Akçay), “Immortoru” (Furkan Tekeş), Tolgahan “Oyunbros” Türkben ve “Miafitz”in (Gözde Demiral) takım kaptanlığı yaptığı turnuvada, geriye kalan 16 oyuncu ise sosyal medyada özel bir kurguyla seçilen gönüllülerden oluştu. 

 50 bini aşkın izlenmeye ulaştı

Turnuvaya takım kaptanları ve shoutcaster’lar Riot Games Espor Sahnesi’nden, 16 gönüllü de pandemi tedbirleri nedeniyle evlerinden katıldı. Espor Sahnesi’ndeki takım kaptanları oyuna 5G altyapısıyla bağlandı ve 5G uyumlu cihazlarla oyunu oynadı. Vodafone FreeZone YouTube kanalı ve takım kaptanlarının Twitch hesaplarından canlı yayınlanan turnuva 50 bini aşkın izlenmeye ulaştı. Turnuvayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

Haberin Devamı

 “Vodafone olarak, oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biriyiz. Vodafone FreeZone markamızla 5 yıl önce adım attığımız espor pazarına 31 milyon TL’lik yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yılda bu yatırımımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. FreeZone Gaming portföyümüzle 2018’den bugüne 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştık. Son olarak, Riot Games işbirliğiyle FreeZone’luların paketlerinde bulunan ve kotadan yemeyen oyun uygulamaları yönüne, hiçbir ücret değişikliği olmadan, ‘League of Legends: Wild Rift’ mobil oyununu ekledik. Ayrıca, ülkemizin ilk 5G Wild Rift Mobil Turnuvası’nı düzenledik. Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz oynanan turnuvamızı 5G üzerinden canlı yayınladık. Ekranları başındaki binlerce gencimizin katılımıyla heyecan ve coşku dolu bir turnuva yaşadık. Birinciliği kazanan ‘Koridordaki Çığlık’ takımını kutluyoruz. Vodafone FreeZone olarak, gençlerin oyun ve espor tutkularını en üst seviyede yaşamasına olanak sağlamaya devam edeceğiz.”

 En düşük ping garantisi 

Vodafone FreeZone, halihazırda FreeZone’lu gençlere hediye olarak verdiği oyun faydalarına ek olarak, paketlerinde bulunan ve kotadan yemeyen oyun uygulamaları yönüne, hiçbir ücret değişikliği olmadan, “League of Legends: Wild Rift” mobil oyununu da ekledi. “Wild Rift” oyunu sadece Vodafone FreeZone paketlerinde internetinden yemeden oynanabiliyor. Vodafone, sunduğu Garantili Bit Hızı (GBR - Guaranteed Bit Rate) özelliğiyle de şebekesinde önceliklendirilen FreeZone’lulara “Wild Rift” oyununu en düşük ping garantisiyle oynama imkânı sunuyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!