Vet coin nedir?

Güncelleme Tarihi:

Vet coin nedir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2021 14:33

VeChain Thor (VET), "gerçek dünyadaki ekonomik sorunları çözme" hedefine sahip bir blok zinciridir. VeChain , Yetki Kanıtı (PoA) fikir birliği mekanizmasından yararlanır. PoA, doğrulanmış kimliklerle ilişkili Otorite Ana Düğümlerine dayanan HotStuff'a dayalı bir Bizans Hata Toleranslı olasılıksal fikir birliği mekanizmasıdır.

Haberin Devamı

Vechain Thor (VET) blok zincirinin temel protokolünün dört meta işlem özelliği vardır: Kontrol Edilebilir İşlem Yaşam Döngüsü, Çok Taraflı Ödeme (MPP), Çok Görevli İşlem (MTT) ve İşlem Bağımlılığı.

VeChain'in iki tür jetonu vardır, VeChain Token (VET) ve VeThor Token (VTHO). VET'in sabit ~86.7 milyar token kaynağı olmasına rağmen, VTHO, VET stake AM'leri için bir blok ödül olarak verilir. Akıllı sözleşme ve işlem yürütmeleri için VTHO gereklidir. Konsensüs üç aşamalı bir düzeyde sağlanır : (1) teknik düzey, (2) iş düzeyi ve (3) yönetişim düzeyi.

VTHO'nun verilmesi, fiat cinsinden işlem maliyetlerini dengelemek için zincir üstü yönetişim modeli aracılığıyla ayarlanır . Bu açık yönetişim modeli, çeşitli operasyonel izinlere sahip üç tür seçmen arasında ayrım yapar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!