İşte Vestel'in IFA'daki son ürünleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Vestelin IFAdaki son ürünleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 12:48

Vestel, enerji verimliliği alanında elde ettiği sonuçlarla dikkat çeken yeni ürünlerini Avrupa’nın en büyük elektronik fuarı IFA’da sergiledi.

Haberin Devamı

Vestel’in ürünleri Alman bağımsız test kuruluşu VDE tarafından onaylı. Vestel’in IFA’daki 3000 metrekarelik standında sergilenen ürünler ve ilkler 730 ürünün arasından özellikleri ile dikkat çekti.

Fuar esnasında görüşlerini dile getiren Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “2016 yılının durgun ekonomi şartları altında ihracat yaptığımız ülke sayısını 152’ye çıkarıp yüzde 24 büyüme yakalayan bir marka olarak yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimizle IFA’da yine büyük ilgi görüyoruz. Avrupa pazarının beyaz eşya alanındaki ilk 5 üreticisinden biri olarak, tasarım ve teknolojinin yanı sıra enerji tasarrufuna da büyük önem veriyoruz. 1200 kişilik Ar-Ge ekibimizin çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı ürünlerin bu denli ilgi görmesi doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Vestel’in Pyrojet teknolojili çamaşır makinesi, A+++ enerji sınıfından yüzde 70 daha az enerji tüketerek, yıllık enerji tüketimi en düşük çamaşır makinesi unvanına sahip. Pyrojet teknolojili çamaşır makineleri enerji tasarrufunun yanı sıra 8 kg/ 9 kg yıkama kapasiteli çamaşır makineleri arasında en az su tüketimine sahip. 

İşte Vestelin IFAdaki son ürünleri

IFA’daki standındaki ürünlerinden biri olan Vestel çamaşır makineleri, aynı zamanda sessiz çalışıyor. Çamaşır makinesi, kütüphane ortamından bile sessiz olan 39 dBA yıkama ses seviyesiyle öne çıkıyor. 

Şirket ilk A+++ 4 kapılı buzdolabını üretti. French Door segmentindeki ilk A+++ ürün olan buzdolabı sahip olduğu akıllı yazılım sayesinde A+++ ürünlerden yüzde 30 daha az enerji harcıyor. Soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki iki farklı soğutma sistemi sayesinde buzdolabı içerisindeki kokuların karışmasını engelleyen ürünün enerji tüketim değeri VDE tarafından onaylı. 

Vestel City mühendisleri tarafından geliştirilen WaterBox ve AutoDoor teknolojileri sayesinde 5.4 lt su tüketimi yapan ve yüzde 20 enerji seviyesine sahip Vestel NYSA sınıfının en iyisi. Ion-Tech teknolojisine sahip bu makineler, çalışmıyor konumunda iken içeriye gönderilen negatif iyonlar ile kötü kokuları yok edip, havasız bir ortam oluşmasını engelliyor. Bu cihaz da kardeşi çamaşır makinesi gibi kütüphaneden sessiz bir ortam olan 39 dBA ses seviyesine sahip. 

İşte Vestelin IFAdaki son ürünleri

Haberin Devamı

Vestel, Ready Cook Ankastre Fırın serisinde yer alan Ready Cook; ankastre fırınlar için akıllı bir arayüz olan TFT ekranı ile geliştirilmiş görüntü kalitesi ve renkleriyle tüketicilerin profesyonel tarifler hazırlıyor. 68 litre ve geniş 78 litre iç hacimli opsiyonlarıyla buhar destekli pişirme fonksiyonu da sunan ready Cook maksimum 35 dbA sessiz çalışma teknolojisiyle sessiz ankastre fırın olma özelliğine sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!