"Veri Kaskosu Platformu" kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Veri Kaskosu Platformu kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 14:15

Veri bankası BulutBroker, Veeam ve HPE iş ortaklığıyla kurulan Teknolojinin Veri Kaskosu Platformu, bugün günü düzenlenen özel bir toplantıyla tanıtıldı.

Haberin Devamı

Verinin önemi her geçen gün artarken, iş dünyasının sahip olduğu kritik verinin ikinci adresi olarak güven altına alabileceği "Teknolojinin Veri Kaskosu Platformu" BulutBroker, Veeam ve HPE iş ortaklığıyla kuruldu. 23 Ekim 2018 Salı günü Radisson Blu Ortaköy'de düzenlenen özel bir davette iş dünyasına tanıtılan platform, HPE'nin donanımı, Veeam'in yazılım teknolojileri ile BulutBroker’ın veri yönetimine odaklanmış mühendislik güçlerini bütünleştirerek iş dünyasın iş sürekliliği ihtiyaçlarını yasal yükümlülüklere uygun biçimde Türkiye'de karşılıyor.

Teknolojinin Veri Kaskosu Platformu ile iş dünyasının teknoloji altyapısını güven altına alırken yaşanabilecek kötü durum senaryosunun giderilmesini taahhüt ediyor. Faaliyet alanı ve ölçekten bağımsız olarak işini veriyle gerçekleştiren her şirketin ihtiyaç duyduğu veri yedekleme, felaket yönetimi (replikasyon) ve iş sürekliliği gibi hizmetleri Türkiye’de tek elden “kullandığın kadar öde” modeli ile sağlayan Teknolojinin Veri Kaskosu Platformu, meydana gelebilecek tüm teknolojik altyapı sorunlarından bağımsız olarak kurumların kendi işlerine odaklanmalarını kolaylaştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!