Valorant'da E-Posta Nasıl Değiştirilir? Valorant Mail Değiştirme Adımları

Güncelleme Tarihi:

Valorantda E-Posta Nasıl Değiştirilir Valorant Mail Değiştirme Adımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:15

Valorant'da e-posta değişikliği sıklıkla yapılan işlemler arasındadır. Özellikle oyun esnasında gelen e postalara ulaşmak için oldukça önem taşıyan uygulamalar arasında yer almaktadır. Bu bakımdan Valorant'da e-posta nasıl değiştirilir? Valorant mail değiştirme adımları nasıl sağlanmalıdır öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Valorant'da e-posta nasıl değiştirilir? Valorant mail değiştirme adımları detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Valorant'da e-posta değişikliği sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Bu bakımdan nasıl değiştirileceği konusunda çeşitli formlar açılmaktadır.

Valorant'da E-Posta Nasıl Değiştirilir?

Valorant bir oyun uygulaması olarak kullanılmaktadır. Valorant üzerinden e-posta satın alınabilmektedir. Valorant üzerinden e-posta değişikliği yapılamamaktadır. Bu bağlamda e-posta alınmasıyla birlikte mutlaka şifre veya parolaların değiştirilmesi ve güncellenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde eski Valorant e-posta sahibi hesabının çalındığı konusunda şikayetçi olması halinde hesap iadesi eski kullanıcıya yapılmaktadır.

Hesap değiştirme veya hesap kurtarma adımlarında güvenlik sürecinde belirlenen sorulara doğru yanıt verilmesi halinde hesap veya e- posta bu adımlardan sonra kurtarılabilir ancak güvenlik soruları be adımları tam olarak tamamlanmadığında veya eksik olarak tamamlanması halinde e posta kurtarılamayacaktır. Kurtarma e-postası bu alanda oldukça önemli bir yere sahip olacaktır.

Oyun içerisinden giriş ayarlar kısmından değişikliklerin tamamı gerçekleşmektedir. Bu ekrana ulaşmak için bir takım adımları tamamlamak gerekmektedir.

Valorant Mail Değiştirme Adımları

Valorant üzerinden e posta değişikliği için öncelikle Google üzerinden Riot Games yazılmalı ardından linke tıklayarak girilmeli sonrasında LOL olarak giriş yapıldıktan sonra kullanıcı adı ve şifresinin girilmesi gerekmektedir. Hesaba giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede ayarlar veya Settings başlığı tıklanmalıdır.

Yine bir kullanıcı adı ve şifre isteyecek sistem girişler tamamlandıktan sonra tanımlı maile güvenlik kodu gelecektir bu kod girildikten sonra ayarlar ekranına giriş yapılmış olacaktır. Personel bilgileri kısmından mail değişikliğini bu ekrandan sağlamak mümkün olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!