Valorant Hileleri 2022 - Valorant Oyun Konsol Hile Kodları

Güncelleme Tarihi:

Valorant Hileleri 2022 - Valorant Oyun Konsol Hile Kodları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:39

Teknolojinin ilerlemesi ile oyun dünyasında her geçen gün farklı değişiklikler ve güncellemeler yapılmaktadır. Piyasaya sürülen oyunların oyuncular tarafından gördüğü rağbetin oranı oyun üzerinde yapılacak güncellemeleri doğrudan etkilemektedir. Son zamanların en gözde oyunu olan Valorant adlı oyun için de oyuncular çeşitli hilelere başvurarak rakiplerine karşı üstünlük sağlamak istemektedirler. Peki, Valorant hileleri 2022 nedir? Valorant oyun konsol hile kodları neler olmaktadır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Valorant oyunu çok oyuncudan oluşan birinci şahıs nişancı oyunu olmaktadır. Oyunda oyuncuların kendine has özellikleri bulunmaktadır. Çeşitli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan bu oyun gerekli donanımlar sağlandığında bütün bilgisayarlarda çalışabilmektedir.

Valorant Hileleri 2022

Valorant üst düzey rekabetin olduğu oyun içi haritaların yer aldığı çok oyuncudan oluşan bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bu oyunda beş kişiden oluşan iki takım bulunmaktadır. Takımlar birbirleri ile mücadele ederek turları geçmeye çalışmaktadırlar. Ücretsiz oynanan Valorant oyunu Riot Games tarafından geliştirilmiş bir oyun olarak ifade edilmektedir. Valorant oyunu için Riot Games bir hile koruma platformu geliştirerek devamlı güncellenen bir sistemle hileleri tespit etmeye özen göstermektedir. Buna rağmen oyuncular Valorant oyunu için hileleri kullanmaya devam etmektedir. Valorant oyunu için var olan hile kodları ve görevleri şu şekilde olmaktadır:

Ghost: Bu tuşa basıldığı zaman oyuncu çok hızlı hareket etmekte ve de görünmez olmaktadır.
Karşılaşma Sayacını Duraklat : Bu tuş satın alma evresinden sonra aktif hale getirilmektedir.
Oyun Sonu Evresi : Maçı bitirmek yada oyunu sonlandırmak için kullanılan bir hile tuşu olmaktadır.
Sınırsız Yetenek
Sınırsız Cephane
Sınırsız Şarjör
Sınırsız Kredi
Alışveriş Kısıtlamalarını Yok Say
Hasar Görmezlik
Otomatik Yeniden Doğma
Takım Değiştir

Valorant oyunu için gerekli olan hile kodlarını aktif hale getirmek için bu kodları açıp kapatmak yeterli olmaktadır.

Valorant Oyun Konsol Hile Kodları

Valorant oyununda oyuncular hile kodlarını kullanarak birtakım görevleri yerine getirmektedirler. Ancak bu oyun geliştirilirken hile önleme sistemi ile donanımlı hale getirilmiştir. Buna rağmen oyuncular oyun içinde hile yöntemlerine başvurabilmektedir. Hileler için belli birtakım kodları kullanmak gerekmektedir. Hilelerin kullanıldığı bölümler oyun içinde sınırlı olmaktadır. Valorant oyunu için geliştirilmiş hile kodları özel oyunlar için geçerli olmaktadır. Hileler için geliştirilmiş özel haritalar bulunmaktadır. Oyun severler bu hileleri diğer oyuncularla birlikte kullanarak eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilme imkanına sahip olmaktadırlar. Oyun için kullanılan hilelerden kimi sınırsız yetenek ve cephane verirken kimi ise hasarı 0'a indirmektedir. Hileleri açmak için oyna sekmesinden sonra özel oyuna tıklamak gerekmektedir. Oyun içinde diğer oyuncuları oyuna davet etmek için kapat sekmesine tıklayarak ve harita seçerek standart ve Spike rush olarak adlandırılan iki mod arasında seçim yapılması gerekmektedir. Bu aşamalardan sonra gelen sekme hile sekmesi olmaktadır. Bu sekmenin üzerine tıklayarak açık sekmesine getirilmesi gerekmektedir. Valorant oyunu diğer oyunlardan farklı olarak hile kodlarının yazılabileceği bir geliştirici konsoluna sahip olmamaktadır. Valorant oyunu için hilelerin açılması ya da kapatılması işleminin ayrı bir menüsü bulunmaktadır. Valorant oyunu için mevcut olan hile kodlarını şu şekilde ifade etmek mümkün olmaktadır:

- vuRAFnyd
- pFv3saaB
- LH2XxuaQ
- kuQN3P9R
- xcS5mGdE
- zocCGRiK
- iNBWgTZ9
- 6fGvdkuY
- GnGJHss4
- s2GS8NwM
- VjWW6UHi
- ohXok7DG
- mX5isznu
- kLRbiTmW
- SfosaYFe
- NTpwURnU
- mqpeReHK
- xr6YhCYY
- WTDnfxb9
- 27AN3yCq
- kGaZ4rQg
- BXpQczWi
Bu hile kodlarını kullanarak Valorant oyununda rakiplere karşı başarı elde etmek mümkün olmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!