Valorant çıkış tarihi ne zaman saat kaçta? Heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Valorant çıkış tarihi ne zaman saat kaçta Heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2020 07:09

Pek çok oyunseverin merakla beklediği Valorant ücretsiz sürümü ile 2 Haziran Salı günü oyunseverlerin erişimine açılıyor. Bir süredir beta sürümü ile oyun tutkunlarının erişimine açık olan Valorant, karakter tabanlı nişancılık oyunu olması dolayısıyla dünya genelinde pek çok kullanıcının beğenisini kazandı. Peki, Valorant çıkış tarihi Türkiya'de saat kaçta olacak? İşte, pek çok oyunseverin merakla araştırdığı Valorant çıkış tarihi ne zaman saat kaçta sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Riot Games'in heyecanla beklenen karakter tabanlı yeni taktiksel nişancılık oyunu VALORANT, 2 Haziran 2020'de dünya çapındaki birçok bölgede ücretsiz olarak oyunseverlerle buluşmaya başladı. Türkiye saati ile 08.00'da erişime açılacak olan oyunun kapalı beta sürümü 28 Mayıs'ta sona ermişti.

Rekabetçi 5'e 5 taktiksel nişancılık oyunu VALORANT, resmi olarak çıktıktan sonra, tüm oyuncular ilerleyişlerine baştan başlayacak ve dünya çapındaki diğer yeni oyuncularla mücadele ederken onlarla aynı anda ilerleyecek.

Riot Games'in VALORANT ekibinin Baş Yapımcısı Anna Donlon, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Amacımız VALORANT'ı en kısa sürede en fazla bölgeye ulaştırmaktı; dolayısıyla 2 Haziran'da bunu yapabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Ekipçe küresel VALORANT topluluğuna onlarca yıl boyunca hizmet sunma taahhüdümüz için, bu önemli adımı dört gözle bekliyoruz. Bu, birlikte çıktığımız yolculuğun sadece başlangıcı” dedi.

Haberin Devamı

VALORANT ekibinin daha önce açıkladığı üzere, oyunun resmi çıkışıyla birlikte yeni oyun içerikleri, yeni oyun modu, yeni ajan ve haritalar da oyun severlerle buluşacak. Riot Games ayrıca artan oyuncu taleplerini karşılayabilmek için yakın dönem yol haritasında yeni oyun sunucuları eklemeyi ve böylelikle VALORANT özelinde gecikmeleri azaltmayı da öncelikleri arasına aldı. Yeni VALORANT sunucuları, Atlanta, Dallas, Londra, Madrid ve Varşova'da yer alacak. Riot Games bir süre önce küresel COVID-19 salgınının yol açtığı beklenmedik gelişmelere rağmen VALORANT Kapalı Betası'nı dünyanın dört bir yanına başarılı şekilde ulaştırarak küresel oyuncu topluluğuna verdiği sözleri yerine getirme konusundaki kararlılığını göstermişti.

BAKMADAN GEÇME!