Uzun zamandır beklenen DOOM Eternal, bugün satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Uzun zamandır beklenen DOOM Eternal, bugün satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2020 14:49

Büyük ilgi gören FPS korku-aksiyon serisinin finali olan ‘Doom Eternal’, bugün itibariyle satışa sunuldu. Bu devam oyununda, Mars’ta yaratıklarla başlayan savaş bu defa dünyada yaşanıyor.

Haberin Devamı

ABD’li oyun firması id Software’in, id Tech 6 grafik motoru kullanarak geliştirdiği ‘Doom’, Bethesda Softworks tarafından Mayıs 2016’da yayınlanmıştı. ‘Doom Eternal’da ise aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Mars’ta açılan boyut kapılarından fırlayan yaratıklara kök söktüren Doomguy karakteri, 2151 yılında Dünya’yı ateşlerle kaplayan bu yaratıklarla savaşıyor.

Doom Eternal, iki yıl önce E3 Fuarı’nda duyurulduğu günden bu yana oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Doom Eternal’daki Praetor Suit, Alev Topu ve DOOM Blade gibi yeni silahlar ve silah eklentilerinin yanı sıra, Double Dash gibi yetenekler oyuncuları her zamankinden daha hızlı, güçlü ve becerikli kılacak. Çok sayıda yeni düşman ve 2v1 çok oyunculu BATTLEMODE ile zorlu bir oyun deneyimi oyuncuları bekliyor.

Haberin Devamı

Oyuncularla bugün buluşan Doom Eternal’ın, Steam fiyatı 199 TL olarak belirlendi.

FPS türünün ilki kabul ediliyor

FPS türünün öncüleri arasında yer alan ‘Doom’un ilk oyunu 1993 yılında yayınlandı ve devam yapımlarıyla satış rekorları kırdı. Zaman içinde geliştirilen grafikler, uzayan oyun süresi ve yenilenen müziklerin yanı sıra karaktere ve oyun içi silahlara eklenen yeni özelliklerle Doom serisi başka bir yöne evrildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!