Ücretsiz Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları Ve Programları (Android, İos Ve Pc)

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları Ve Programları (Android, İos Ve Pc)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:05

Teknoloji ile birlikte hayatımıza yeni pek çok kolaylık geldi. Bunlardan birisi de saç değiştirme uygulamaları oldu. Eskiden gidip saçımızın rengini kuaförde değiştirirdik. Saç rengini kendinize yakıştırmadığınız zaman bir daha kolay kolay değiştirmezdik ya da tekrar saç rengini değiştirmek için belirli bir süre daha beklerdik. Şimdi ise, saç rengi değiştirici uygulamalar bulunuyor. Ücretsiz saç rengi değiştirme uygulamaları ve programları nelerdir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Saç rengi değiştirme online ile hayatınıza renk katabilir ve size hangi rengin yakışacağını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ücretsiz Saç Rengi Değiştirme Uygulamaları ve Programları (Android, iOS ve PC)

Saç Rengi uygulaması, saçınızın rengini değiştirmeniz tavsiye edilen ilk uygulamadır. Bu ücretsiz çözüm sayesinde, android ve iOS, tarafından geliştirilmiş olan bilimsel bir projeden doğmuştur. Saç Rengi, saçınızın rengini çok gerçekçi bir şekilde değiştiren ve bir fotoğraf çekmenize bir dizi filtre kullanmanıza imkan tanır. Hair Color indirme işlemini de tamamladıktan sonra, düğmeye dokunarak uygulamayı başlatmanız gerekir. Açık ya dacihazınızın ana ekranında yer alan simgeye tıklayarak ve alt menüde karşınıza çıkan pek çok renkten birini seçerek (ile işaretlenmiş olanlar star sadece satın aldıktan sonra da açılabilir Premium sürüm Uygulamanın maliyeti ise, 2,29 euro olarak bilinir. )

Saç renginizi değiştirmek için tek yapmanız gereken tek şey yüzünüzü çerçevelemektir. Sanki "sihirle" çok hassas bir Saç Rengi algoritması saçınızın rengini değiştirecek bir filtre uygular. Kullanmak için kaydırıcı sağınızda bulduğunuzda, seçilen rengin parlaklığını ve yoğunluğunu da değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda düğmeye basarak çekim modunu istediğiniz gibi de değiştirebilirsiniz.

Kamera ve beliren menüde yer alan seçeneklerden birine de dokunarak: Varsayılan modu kullanmak ve bir modelin saç rengini değiştirmek için; Fotoğraflar içinden seçim yapmanız gerekir. Karşı düzenlemek için galeriye önceden kaydettiğiniz herhangi bir bir fotoğraf; Kameradan al, yeni bir fotoğraf çekmek ya da saç renginizi gerçek zamanlı olarak değiştirmek ya da Canlı modu kullanmak için, bir tür "ayna" modunu etkinleştirmeyi tercih edebilirsiniz.

Saçımı şekillendirme (Android / iOS)

Teknoloji ile birlikte hayatımıza pek çok yenilik ve kolaylıklar geldi. Bunlardan birisi de saç değiştirme uygulamasıdır. Bu uygulamalar sayesinde artık insanlar, saçlarını boyatmaya gerek kalmadan rahatlıkla kendisine hangi renk saçın yakışacağını bulabiliyor ve yeni saç renklerini denemenin tadını çıkarıyor. Bu uygulamalardan birisi olan Saçımı şekillendir L'Oreal tarafından geliştirilen, tamamen ücretsiz bir çözümdür. Aynı zamanda iOS ve Android cihazında bu uygulama rahatlıkla kullanılabiliyor. Style My Hair arayüzü, her şeyi sezgisel bir hale getiren ve sadece birkaç dokunuş ile saç stilinizi değiştirmenize yardımcı olan çok basit bir tasarımla karakterize çalışıyor.

Style My Air indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra, ana ekranda ülkenizi seçerek, öğenin yanına bulunan onay işaretini koymanız gerekir. Yasal hüküm ve koşulları kabul ediyorum koşulları ve hizmet şartlarını kabul etmek için de en son olarak düğmesine basmanız gerekir. Görünen ekranda müşteri ve isterseniz, uygulamanın diğer ana özelliklerini de gösteren ekrandaki kısa bir öğreticiyi izlemeniz gerekir.

Ekranda görmüş olduğunuz yeni ekranda mavi düğmeye basarak deneme şansı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda görünen menüde seçeneği seçerek "Yeni bir renk dene" seçeneğini saçınızın rengini sanal olarak değiştirmek için tercih edebilirsiniz. Diğer yandan, görünüşünüzü tamamen değiştirmek için de "Bir kesim, renk ve saç modeli deneyin", seçeneğe tıklamanız gerekir. Sizi en çok heyecanlandıran seçeneği seçtikten sonra da yeni bir fotoğraf çekerek yeni rengi mi yoksa diğer yeni sanal saç stilini mi denemeyi, galerinizden seçerek seçmeyeceğinizi ya da önce bir model üzerinde denemeyi tercih etmeniz gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!