Twitter'ın eski tasarımına dönmenin yolu

Güncelleme Tarihi:

Twitterın eski tasarımına dönmenin yolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 07:39

Twitter'ın yeni tasarımı hoşunuza gitmedi mi? Öyleyse gelin, eski tasarıma geri dönelim! Nasıl mı? İşte böyle...

Haberin Devamı

Bütün tasarımları yavaş yavaş ele geçiren "her şeyin eğimli olması" modası, sonunda Twitter'ı da ele geçirmiş görünüyor. Geçtiğimiz günlerde aktif hale gelen yeni tasarımda artık profil fotoğrafınız kare yerine yuvarlak, tuşlar yumurta şeklinde ve ikonlar tamamen çocuksu.

Bu tasarım güncellemesinin etkileri iOS ve Android uygulamalarına da uzanıyor. Bir yan navigasyon menüsü, daha kalın tipografi ve canlı güncelleme, mobil uygulamaya gelenler arasında. Firmanın blog yazısına göre, bizim sevmediğimiz şeyleri düzeltmişler ve görünüşe bakılırsa buna kare profil fotoğrafları da dahil: "Bugün, sizlerden aldığımız bir çok fikir ve geri bildirimle, ürünümüzü daha hafif, hızlı, ve kullanımı daha kolay olacak şekilde yeniliyoruz. Sizi yakından dinledik ve sevdiğiniz şeyleri koruduk. Ve sevmediğiniz şeyler içinse, düzeltmek ve daha iyi yapmak için yeni bir yaklaşıma girdik."

Haberin Devamı

Eğer fotoğrafların kare olduğu ve dünyanın daha saf olduğu zamanları özlediyseniz, tasarımcı Kai Brueckers size bu konuda yardımcı olabilir. Geliştirdiği Chrome eklentisiyle eski Twitter tasarımına yeniden sahip olabilirsiniz.

Twitter Debubbler söylediği şeyi yapıyor. Twitter'ın balonlu yeni tasarımını kaldırıp, daha köşeli ve açılı tasarımını geri getiriyor. Eklentinin ne zamana kadar çalışacağını bilmiyoruz ama aramızda çalıştığı yere kadar kullanacak olanlar pek de az olmamalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 30 SANSASYONEL TWITTER MESAJI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!